kozan.gr: Έξαλλος ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων X. Ποντίκης με τον Β. Κωνσταντόπουλου: “Δε ντρέπεσαι λίγο. Πρέπει να ντρέπεσαι ρε. Άχρηστε. Ε, άχρηστε! Άχρηστε άνθρωπε. Άντε μην σε τραβήξω καμία μήνυση και ψάχνεσαι” (Βίντεο)

1 Μαρτίου 2022
11:10

 

Ένταση επικράτησε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων, στη συζήτηση για την επέκταση – χωροθέτηση της λαϊκής αγοράς Σερβίων, όταν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Βασίλης Κωνσταντόπουλος, καταθέτοντας την πρόταση της παρατάξεώς του, αναφέρθηκε στο μέχρι που θα πρέπει να φτάνει η λαϊκή, κάνοντας και μια σχετική αναφορά στην Αντιδήμαρχο Νανά Γκαμπούρα και σύζυγο του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Xρήστου Ποντίκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: “δε θα πάμε και μπροστά στο μαγαζί της κας Γκαμπούρα”, γεγονός που ενόχλησε, όπως φάνηκε, πάρα πολύ, τον τελευταίο. Δείτε τι συνέβη στο βίντεο που σας παρουσιάζει το kozan.gr

17 σχόλια

  • Αυτό είναι το επίπεδο όλης της δημοτικής αρχής υβρεολόγιο, ακατάσχετη φλυαρία, παχιές κουβέντες χωρίς επιχειρήματα, τραμπουκισμός, εκφοβισμός του αντιπάλου και απειλές. Θαυμάστε τον αναπληρωτή δημάρχου και αντιδήμαρχο τεχνικών έργων που εκπροσωπεί 10.000 δημότες του δήμου Σερβίων!!!!!!!

  • Είπε άχρηστο ο Ποντίκης τον Κωνσταντοπουλο; Τον Κωνσταντόπουλο με την κοινωνική δράση; τον Κωνσταντόπουλο με πτυχίο Πολυτεχνείου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης; τον Κωνσταντόπουλο τον Ηλεκτρολόγο Μηχανικό; τον Κωνσταντόπουλο που έχει Μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο του Sheffield; Τον Κωνσταντόπουλο που είναι πολλές φορές εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος; που είναι εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος, εκλεγμένος Δήμαρχος; που πήρε 12.000 ψήφους ως υποψήφιος βουλευτής;
    Ο Ποντίκης απολυτήριο έχει; Ξέρει τι θα πει πτυχίο;

    • Η πολιτική είναι τέχνη , όχι επιστήμη. Αν είναι με τα πτυχία , δεν έπρεπε να κάνουμε εκλογές , να βάζαμε όλους του καθηγητές πανεπιστημίου να μας κυβερνούν . Δηλαδή να ξαναγυρίσουμε στην τυραννία των αρίστων ,και να τα κανονίζουν όλα μόνοι τους , δεν χρειάζεται συμμετοχή του λαού.
      Είσαι οπαδός του Κωνσταντόπουλου;

      • Μα αυτοί είπαν ότι είναι επιστήμονες και έχουν 120 επιστήμονες στον συνδυασμό και έχουν ομάδες επιστημόνων που λύνουν τα προβλήματα του δήμου Σερβίων και ότι είναι η ελίτ των Σερβίων δεν το είπα εγώ.
        Για δέστε λοιπόν με ποιον τρόπο φέρεται η ελίτ των Σερβίων και πώς είναι οι επιστήμονες του συνδυασμού του Ελευθερίου.

      • Μάλλον του δημοτικού να φανταστώ??οπαδός της μόρφωσης του πεζοδρομίου??Για πες μας
        να μάθει ο κόσμος τον ορισμο “τέχνη”της πολιτικής??

      • Καλλιτέχνης είναι και ο Ποντίκης γι’ αυτό είναι καλός πολιτικός! Είναι αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και αναπληρωτής δημάρχου. Δηλαδή αν λείπει ο δήμαρχος εκπροσωπεί το Δήμο Σερβίων.
        Το Δήμο Σερβίων εκπροσωπούσε και όταν έλεγε στον Κωνστατόνπουλο που είπε την άποψή του “Ρε άχρηστε άνθρωπε θα σε τραβήξω καμία μήνυση”

  • Ο πρόεδρος που απαιτεί να του μιλάνε στον πληθυντικό τα ‘είσαι άχρηστος’ και τα ‘ρε’ τα έκανε γαργάρα βλέπω. Αρκεί να απευθύνονται στην αντιπολίτευση…

  • Πρόεδρε Μπουκουβάλα τι κάνεις; Όλα καλά;
    Χτες απέδειξες ότι είσαι Πρόεδρος του Δη-μορτικού Συμβουλίου.

  • Ο δήμαρχος και γενικώς η δημοτική αρχή πρέπει να πάρει θέση. Συμφωνεί με τις δηλώσεις του Ποντίκη;

    • Χαχαχαχαχα να πάρει τι; Στον αναπληρωτή δήμαρχο; Ποιος ο δήμαρχος;;;;; Η το καλύτερο δεκαρι της περιοχής;
      Χαχαχχαχαχα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.