Στην Κοζάνη την Πέμπτη ο Ν. Παπαθανάσης για τις προοπτικές του νέου Αναπτυξιακού

1 Μαρτίου 2022
11:58

Στην Κοζάνη θα βρίσκεται ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης την Πέμπτη 3 Μαρτίου.

Ο κ. Παπαθανάσης όπως τόνισε μιλώντας στη ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης θα έχει συναντήσεις με τους Δημάρχους της Περιφέρειας, καθώς και με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων και φορέων.

Κεντρικό θέμα των συναντήσεων θα είναι ο νέος Αναπτυξιακός Νομός οι προοπτικές, που θα φέρει στην περιοχή, ως ένα αναπτυξιακό εργαλείο, καθιστώντας συγχρόνως την Περιφέρεια ελκυστικό επενδυτικό προορισμό.

Παράλληλα, ο κ Κασαπίδης τόνισε, πως το πράσινο υδρογόνο και το εμβληματικό πρόγραμμα της Χώρας White Dragon τοποθετεί την Δυτική Μακεδονία σε πρωταγωνιστική θέση. Το προβάδισμα αυτό δεν πρέπει να χαθεί, ενώ άμεσα πρέπει να απαντήσουν η Κυβέρνηση και τα συναρμόδια Υπουργεία… Το πράσινο υδρογόνο δίνει ασφάλεια για το μέλλον της Περιφέρειας και περιεχόμενο στην απολιγνιτοποίηση. Το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως σημείωσε ο κ. Κασαπιδης, αναμένεται να βρεθεί στην περιοχή ο εκτελεστικός Αντιπρόεδρος για την Ευρωπαϊκή πράσινη Συμφωνία κ. Φρανς Τίμερμανς για θέματα, που αφορούν το πράσινο υδρογόνο και τις προοπτικές, που δίνει στην Δυτική Μακεδονία η νέα γενιά τεχνολογιών που είναι το υδρογόνο.

ΕΡΤ Κοζάνης

7 σχόλια

      • Πως φαινεται οτι εισαι αυλικος
        Συνηθισε το υπαρχει και κοσμος που δεν ψηφιζει το συνονθυλευμα σου και βλεπει την καταντια που δημιουργησαν οι διαφοροι Παπαθανασηδες 2,5 χρονια τωρα στη περιοχη και την χωρα γενικοτερα.

  • Να πληροφορήσουμε τους νέους που έφυγαν στο εξωτερικό για εργασία να επιστρέψουν αφού θα υπάρχει δουλειά στην περιοχή μας.

  • Θα φερει μαζι του εργαλειο αναπτυξης!
    Ενα σφυροδρεπανο,με το δρεπάνι να κοβουμε τις κορφάδες της αναπτυξης και με το σφυρί θα κοπαναμε αέρα κοπανιστό της αναπτυξης!
    Ακου,εργαλειο αναπτυξης!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.