Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου Εορδαίας στο Δήμο Avcilar (Αβτσιλάρ) της Κωνσταντινούπολης

1 Μαρτίου 2022
12:38
Κανένα σχόλιο

 

 

Επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη, πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα αντιπροσωπεία του Δήμου Εορδαίας, αποτελούμενη από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Τουρισμού και Δημοσίων Σχέσεων Μαρία Αντωνιάδου και την Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης και Λαϊκών Αγορών Άννα Καΐδου.

Οι αντιδήμαρχοι  παραβρέθηκαν ως επίσημοι προσκεκλημένοι του Δημάρχου του Avcilar Turan Han Cerli, στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με αφορμή την 99η επέτειο  από την ανταλλαγή των πληθυσμών και μετέφεραν τον χαιρετισμό και τις ευχές του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά.

Να τονιστεί ότι οι εκπρόσωποι του Δήμου Εορδαίας έτυχαν θερμότατης υποδοχής και φιλοξενίας, ενώ επιφυλάχθηκαν για ανταπόδοση αυτής στο πλαίσιο της άριστης σχέσης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.