Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, προς το Τμήμα Εργοθεραπείας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας που εδρεύει στην Πτολεμαΐδα

1 Μαρτίου 2022
14:01

 

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, στην Πρόεδρο Μαρία Γούλα, στους καθηγητές και στους φοιτητές του Τμήματος Εργοθεραπείας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, για την επιτυχία της πλήρους πιστοποίησης και έγκρισης του προγράμματος σπουδών του από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργοθεραπευτών (WFOT).

 

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση κατατάσσει το συγκεκριμένο τμήμα στα κορυφαία ολόκληρου του κόσμου και αποτελεί προφανέστατη αναβάθμιση μίας σχολής, για την οποία αισθανόμαστε υπερήφανοι όλοι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής μας.

Ο Δήμος Εορδαίας από την ίδρυση του Τμήματος στέκεται αρωγός σε όλες τις προσπάθειες και στα αιτήματα που του τέθηκαν με μοναδικό γνώμονα την ενδυνάμωση του και την αναβάθμιση της ποιότητας σπουδών, στο πλαίσιο της δημιουργίας μίας σύγχρονης Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας πάντα σε συνάρτηση με την συνεχή βελτίωση της παροχής υπηρεσιών και την ανάδειξη του κομβικού ρόλου του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου.

Και πάλι θερμά συγχαρητήρια!

4 σχόλια

  • ΡΊΞΕ λίγο άσφαλτο ολόγυρα του κτιρίου και του δημοτικού που τους έφαγαν οι λάσπες και άσε τα υπόλοιπα.

  • Πολλά μη λες γιατί οι Κοζανίτες θα προσπαθούν με περισσότερη έχθρα να την κλείσουν την Σχολή μαζί με το Μποδοσάκειο.

  • Μπράβο κ. Γούλα. Δεν είναι τυχαίο που είστε απο τους κορυφαίους επιστήμονες στον κόσμο. Μπράβο και σε όλα τα άλλα μέλη που συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή. Με όλους εσάς θα πάμε μπροστά το πανεπιστήμιο και την περιοχή μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.