Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βοϊου, την Πέμπτη 25 Μαΐου

19 Μαΐου 2017
12:28
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 σας καλούμε σε τακτική δημόσια συνεδρίαση την 25η  του μηνός  25 Μαΐου 2017 ημέρα Πέμπτη και  ώρα  18.30 στο Δημαρχείο του Δήμου Βοΐου στη Σιάτιστα για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1 Βράβευση μαθητών του Ιστορικού Γυμνασίου-Λυκείου Τσοτυλίου για την επιτυχία που σημείωσαν στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Νεανικής Επιχειρηματικότητας – YOUNG BUSINESS TALENTS. – Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Λαμπρόπουλος Δ.
2 Έγκριση σχεδίου Πρόσκλησης για την χορήγηση υποτροφιών του κληροδοτήματος Θ. Μανούση, σε αριστούχους μαθητές Α΄ και Β΄ Λυκείου καταγόμενους από την Σιάτιστα. – Εισηγητής ο κ. Τζιλίνης Ε. Πρόεδρος Δημ. Συμ/λίου.
3 Αποδοχή της με Α.Π. 1357/19-04-2017 Απόφασης τροποποίησης της πράξης: «ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΖΩΝΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ» με κωδικό ΟΠΣ 5000772. – Εισηγητής ο κ. Γκερεχτές Λ. Αντιδήμαρχος.
4 Τροποποίηση του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος (Ε.Α.Π.) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2012-2016. -Εισηγητής ο κ. Γκερεχτές Λ. Αντιδήμαρχος.
5 Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Βοΐου και Ιδρύματος Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου για την επίβλεψη και θεώρηση της μελέτης: «ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΕΩΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΙΙΚΙΣΜΟ “ΧΩΡΑ” ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ».-  Εισηγητής ο κ. Γκερεχτές Λ. Αντιδήμαρχος.
6 Έγκριση μελέτης και υποβολή πρότασης στο Ε.Π. Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΤΙΕΣ». – Εισηγητής ο κ. Γκερεχτές Λ. Αντιδήμαρχος.
7 Έγκριση 4ης  τροποποίησης  του τεχνικού προγράμματος 2017. – Εισηγητής ο κ. Γκερεχτές Λ. Αντιδήμαρχος.
8 Έγκριση του πρωτοκόλλου  οριστικής παραλαβής του έργου: «Ανάδειξη περιοχής ιστορικού καμπαναριού Νεάπολης». – Εισηγητής ο κ. Γκερεχτές Λ. Αντιδήμαρχος.
9 Έκδοση εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης για την χορήγηση άδειας διέλευσης εξωτερικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Σιάτιστας του Ν. Κοζάνης, από την Εγνατία Οδό. – Εισηγητής ο κ. Γκερεχτές Λ. Αντιδήμαρχος.
10 Επέκταση δικτύων δημοτικού φωτισμού. – Εισηγητής ο κ. Γκερεχτές Λ. Αντιδήμαρχος.
11 Συζήτηση και λήψη απόφασης επί των αιτήσεων των καθαριστριών (προσωπικό ΙΔΑΧ μερικής απασχόλησης) για την αύξηση των ωρών εργασίας των. – Εισηγήτρια η κ. Παπαδιώτη Γ. Αντιδήμαρχος
12 Αποδοχή επιχορήγησης του προγράμματος μισθοδοσίας προσωπικού ΚΗΦΗ. -Εισηγήτρια η κ. Παπαδιώτη Γ. Αντιδήμαρχος
13 Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου τρέχουσας χρήσης. -Εισηγήτρια η κ. Παπαδιώτη Γ. Αντιδήμαρχος
14 Έγκριση  τριμηνιαίας έκθεσης υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου, 4ου τριμήνου 2016. – Εισηγήτρια η κ. Παπαδιώτη Γ. Αντιδήμαρχος
15 Ανανέωση της προγραμματικής σύμβασης, για τη λειτουργία γραφείου Ανταποκριτή ΟΑΕΔ στη Δ.Ε. Σιάτιστας. – Εισηγήτρια η κ. Παπαδιώτη Γ. Αντιδήμαρχος
16 Διοργάνωση εκδήλωσης  στην ΔΚ Σιάτιστας, τιμής και μνήμης για τον Θεοχάρη Τουρούντζια, συντρόφου του Ρήγα Βελεστινλή (Φεραίου) – διάθεση σχετικής πίστωσης. -Εισηγήτρια η κ. Παπαδιώτη Γ. Αντιδήμαρχος
17 Διοργάνωση εκδήλωσης στην ΤΚ Πελεκάνου: «Γιορτές Πέλεκον Ιστορία Πολιτισμός Τέχνη Παράδοση».- Εισηγήτρια η κ. Παπαδιώτη Γ. Αντιδήμαρχος
18 Διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων – ψήφιση πιστώσεων.  -Εισηγήτρια η κ. Παπαδιώτη Γ. Αντιδήμαρχος
19 Λήψη απόφασης για την διαγραφή οφειλών. – Εισηγήτρια η κ. Παπαδιώτη Γ. Αντιδήμαρχος
20 Έγκριση εξόδων εκτός έδρας μετακινήσεων Δημοτικού Συμβούλου στην Θεσσαλονίκη. – Εισηγήτρια η κ. Παπαδιώτη Γ. Αντιδήμαρχος
21 Λήψη απόφασης για την έκδοση πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής κατά του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Σιάτιστας (ΜΟΣ). – Εισηγήτρια η κ. Παπαδιώτη Γ. Αντιδήμαρχος.
22 Αίτηση του κ. Κουλτουμπάση Γεωργίου (μείωση μισθώματος). – Εισηγήτρια η κ. Παπαδιώτη Γ. Αντιδήμαρχος
23 Έγκριση   εκμίσθωσης   δημοτικού   ακινήτου  του αγροκτήματος της Τοπικής Κοινότητας Τσοτυλίου. – Εισηγητής ο κ. Ευθυμιάδης Α.
24 Διοργάνωση Α΄ εμποροπανήγυρης Τσοτυλίου. – Εισηγητής ο κ. Ευθυμιάδης Α. Αντιδήμαρχος.
25 Καθαρισμός αγροτικού δρόμου Τ.Κ. Πλατανιάς. – Εισηγητής ο κ. Χατζής Ι. Αντιδήμαρχος.
26 Έγκριση τιμολογιακής πολιτικής  της ΔΕΥΑΒ. – Εισηγητής ο κ. Δόρδας Χ. Πρόεδρος ΔΣ της ΔΕΥΑΒ & Δημ. Συμ/λος.
27 Χορήγηση άδειας απουσίας σε Δημοτικό Σύμβουλο για υπηρεσιακούς λόγους. – Εισηγητής ο κ. Τζιλίνης Ε. Πρόεδρος Δημ. Συμ/λίου.
28 Αιτήσεις

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.