Δήμος Κοζάνης: Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία

2 Μαρτίου 2022
11:31


Πρωτοβουλία για τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία αναλαμβάνει ο Δήμος Κοζάνης, σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας .

Οι πολίτες, οι φορείς ή οι εταιρείες που έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν την προσπάθεια μπορούν να παραδίδουν τα είδη πρώτης ανάγκης στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, στην οδό Πλακοπίτη 11 , από την Πέμπτη 3 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 11 Μαρτίου,  από τις 10:00 π.μ έως 14:00 μ.μ.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώνονται τα ακόλουθα προϊόντα :

  • Είδη πρώτων βοηθειών και φαρμακείου: οινόπνευμα, φυσιολογικούς ορούς, παυσίπονα, παιδικά σιρόπια, αντιβηχικά- Betadine, γάζες, γάντια αποστειρωμένα
  • Βρεφικές τροφές και παιδικά γάλατα σε σκόνη
  • Βρεφικές πάνες και είδη ατομικής υγιεινής
  • Προϊόντα μακράς διάρκειας: κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, ζυμαρικά,  όσπρια, αλεύρι, παξιμάδια, νερό

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης, στα τηλέφωνα 2461029842 και 2461037893 .

5 σχόλια

  • Να εκφράσω μια άποψη έτσι σαν πρώτη που έρχεται στο μυαλό μου
    Η κυβέρνηση έστειλε και στέλνει ΟΠΛΑ εμείς πως να στείλουμε μέσω δήμου φάρμακα και ρούχα
    Δεν είναι λίγο έως πολύ παράλογο??

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.