kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Άμισθος ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Κοζάνης ο Αργύρης Χατζηγιαννάκης

2 Μαρτίου 2022
16:55

 

Καθήκοντα άμισθου Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα, που αφορούν την οργάνωση και υλοποίηση επαφών, δράσεων και συζητήσεων με φορείς σε θέματα κοινωνικής πρόνοιας, αναπηρίας, ευπαθών ομάδων πληθυσμού κι άλλων κοινωνικών θεμάτων, αναλαμβάνει ο Μηχανολόγος Μηχανικός Παραγωγής και ∆ιοίκησης MSc, Α. Χατζηγιαννάκης. Ο Α. Χατζηγιαννάκης ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό της Ενότητας στις εκλογές του 2019 και είχε συγκεντρώσει 498 ψήφους.

Η Χύτρα

18 σχόλια

    • Το θέμα είναι οι αρμοδιότητες αυτές αν υπάρχουν στο δήμο, και μπορούν να λειτουργήσουν.
      Το δε αντικείμενο του είναι: “την οργάνωση και υλοποίηση επαφών, δράσεων και συζητήσεων με φορείς”, δηλαδή όπως λέμε και στα θκά μας:
      Public Relations Manager (PR Manager).
      Αργύρη το PR το ξέρεις καλά! Καλή αρχή.

    • Ο μηχανολόγος φίλε είναι ο παθολόγος είναι αυτός που έχει τις κατάλληλες γνώσεις και οργανωτική σκέψη για να φέρει εις πέρας μια δουλειά. Που να πληρώνονταν κι ολας.

  • Ο δήμος Κοζάνης έχει ήδη έμψυχο ανθρώπινο δυναμικό να αξιοποιήσει για έναν τόσο υπεύθυνο και ευαίσθητο τομέα , άτομα με γνώσεις και ενσυναισθηση.
    γιατί δεν τα αξιοποιεί άραγε;

  • Καλό παιδί ο Αργύρης, αλλά εντελώς ακατάλληλος για τη θέση. Είναι πραγματικά σοκαριστικό κ απίστευτο πόσο αποκομμένος από την πραγματικότητα είναι ο μαλουτας.

  • Μπράβο που εμφανίζονται νέα παιδιά. Έχω όμως δύο απορίες! 1. Πέραν των 500 ψήφων, τι προϋπηρεσία έχει το παιδί; Και 2. Σε μια τέτοια θέση δεν θα έπρεπε να είναι κάποιος αντίστοιχου τομέα; Πολιτικός μηχανικός σε θέματα κοινωνικής πρόνοιας; Αμισθ;;; Υπάρχει τέτοιο πράγμα;;;

  • Ευχομαι ότι καλύτερο και το έργο που θα αφήσει να είναι θετικό και αξιοποιήσιμο από τους επόμενους του.
    Επιτέλους ας μαθουμε να είμαστε θετικοί άνθρωποι σαν λαός και όχι χαιρέκακοι.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ Κ.ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ.

  • αλλος ενας νερουλας υποψηφιος και την αλλη φορα να κρατηθει ο μαλουτας στην εξουσια καλο παιδι αλλα καμενο χαρτι θα το καταλαβει στις επομενες εκλογες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.