Εκλογές του Συλλόγου Παραγωγών Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών Γρεβενών, την Παρασκευή 1/4

4 Μαρτίου 2022
13:57
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Παραγωγών Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών Γρεβενών ενημερώνει τα ιδρυτικά του μέλη πως θα προχωρήσει στη διαδικασία εκλογής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Έως και τις 15/03/2022 όλα τα μέλη, μπορούν να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους στέλνοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου, [email protected] .

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση είναι η συμμετοχή τουλάχιστον τριών (3) μελών του Συλλόγου στην ομάδα εφορευτικής επιτροπής, τα οποία θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους με όμοιο τρόπο, στέλνοντας email στην παραπάνω διεύθυνση.

Στην 01/04/2022 θα εκτελεστούν οι αρχαιρεσίες. Στο Διοικητήριο «Κώστας Ταλιαδούρης», στην αίθουσα «Πέτρος Σιούλης» και μεταξύ των ωρών 10:00-14:00, καλούνται τα μέλη να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.

Η προσωρινή συντονιστική επιτροπή του Συλλόγου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι