X. Mαρκούση: “Ως Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Βοΐου αισθάνομαι ντροπή και θλίβομαι από την συμπεριφορά του Δημάρχου Χρήστου Ζευκλή. Είναι ο Δήμαρχος των ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ”

5 Μαρτίου 2022
10:18
Λόγοι προσωπικοί δεν μου επέτρεψαν να παραβρεθώ στην χθεσινή συνεδρίαση 04/03/2022 του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βοΐου. Ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βοΐου αισθάνομαι ντροπή και θλίβομαι από την συμπεριφορά του Δημάρχου κ. Ζευκλη Χρ. απέναντι στους εργαζόμενους που διεκδικούν το δικαίωμα τους στην εργασία στην δομή ασυνόδευτων ανηλίκων στον Πεντάλοφο.
Αυτοί οι εργαζόμενοι που χθες ο Δήμαρχος δεν ήθελε να τους δώσει τον λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν αυτοί που στήριξαν με το ήθος τους και την συνείδησή τους την λειτουργία αυτής της δομής στο ξεκίνημα της . Ένα δύσκολο ξεκίνημα σ ένα απομακρυσμένο χωριό του Βοΐου και τα κατάφεραν.

Ο Δήμαρχος κ. Ζευκλης Χρ. από την πρώτη στιγμή που οι εργαζόμενοι αυτοί διεκδίκησαν την δουλειά τους προσπάθησε να τους εκφοβίσει να δεχτούν την μοίρα τους και να υπογράψουν συμβάσεις επαγγελματικής δαπάνης των 400 ευρώ. Ένα μεγάλο

μπράβο στα παιδιά που παρότι το bullying που δέχτηκαν σταθήκαν στο ύψος τους και συνεχίζουν τον αγώνα τους.
Η κοινωνία είναι μαζί τους, παρά το διαίρει και βασίλευε που επιχειρείται από την Δημοτική Αρχή, φύγετε εσείς να έρθουν άλλοι.
Είναι ο Δήμαρχος των ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ.

9 σχόλια

  • Σας γνωρίζω αρκετά χρόνια , από το χώρο της εκπαίδευσης . Αν δεν είχατε αυτόν τον καταστρεπτικό χαρακτήρα , όλο φταίνε όσοι κυβερνούν , θα είχατε πετύχει πολλά περισσότερα .
    Νομίζω , ότι στις περισσότερες περιπτώσεις απλά σας χρησιμοποίησαν και δεν το είχατε καταλάβει .
    Επιτρέπεται ένας άνθρωπος σας εσάς να ασχολείται με τέτοια πράγματα ;

    • ;Με μια πρώτη ανάγνωση κάποιος θα έλεγε ότι είναι αρνητικό. Όμως με μια δεύτερη καλύτερη ανάγνωση καταρχήν μου θύμισε μια δημιουργική περίοδο της ζωής μου , τον εκπαιδευτικό τομέα , και από την άλλη θυμήθηκα τους γονείς μου που με πείσμα θέλανε να σπουδάσουμε εγώ και ο αδελφός μου για να γίνουμε χρήσιμοι στην κοινωνία . Άρα η οποία επιστημονική μας κατάρτιση δεν είναι για τους εαυτούς μας (ακόμη και αν τους καταστρέφουμε, έχει δίκιο ο σχολιαστής οτι θα είχα καλύτερα αποτελέσματα στον εργασιακό μου τομέα), αλλά για την κοινωνία.

  • Ασε μας κυρα Χρυσούλα, εσυ μας ειπες να μην δεχτουμε γιατι θα δικαιωθουμε και τωρα δεν υπάρχει μία στην τσεπη.Εκ του ασφαλούς μιλας γιατι εσυ παιρνεις το μισθο σου.Ολοι στο ιδιο καζανι βράζετε, την παρτυ σας κοιτατε.

  • Συγχαρητήρια στην κυρία Μαρκούση για την ευαισθησία και την αγωνιστικότητά της για τους εργαζόμενους που αδικούνται από έναν δήμαρχο που μόνο για δήμαρχος δεν κάνει.

  • Συνεχίστε την δράση σας το Βόιο είναι καταδικασμένο από την έλλειψη αξιών πολιτών που μιλούν και προτείνουν

  • Ζευκλης στο Βόιο και Ελευθερίου στα Σέρβια. Οι μόνοι δημαρχοι που θέλουν να διώξουν εργαζόμενους σε κοινωνικές δομές! Όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί!

  • Σε ένα χρόνο μαυριστε τους. Ντροπή. Αντί να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας καταργούν και αυτές που υπάρχουν. Δήμαρχοι που νοιάζονται μόνο για τους εργολάβους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.