Σχόλιο του Μ. Καραμπατζιά, στο kozan.gr, για τον Χ. Ζευκλή, μετά τη χθεσινή συνεδρίαση: “Είσαι ο Δήμαρχος των απολύσεων “

5 Μαρτίου 2022
10:59

 

Είσαι ο Δήμαρχος των απολύσεων, του εκφοβισμού και της αδικίας σε ενοχλεί που οι εργαζόμενοι έχουν αξιοπρέπεια και αγωνίζονται για την δουλειά τους,το ψωμί και τα παιδιά τους. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου έπεσαν οι μάσκες μάλλον λόγω της Αποκριάς.

Μ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΙΑΣ

 

 

5 σχόλια

  • Ευχαριστούμε πολύ Μιχάλη Καραμπατζιά για την στήριξη
    Δεν θα σε ξεχάσουμε για οσα έκανες και κάνεις για μας

    • Μακαρι να στηριζε ολους οσους αδικήθηκαν απο τις δημοτικες αρχές ολα αυτά τα αμετρητα χρονια που ειναι μεσα στα πραγματα.
      Στηριξη κατα το δοκουν, δεν ειναι στηριξη.
      Καπου αποσκοπει (μαντεψε)

  • Λήξη “Σύμβασης Ορισμένου Χρόνου”, δεν είναι απόλυση.
    Είναι απλά λήξη σύμβασης, την οποία είχαν αποδεχθεί εξαρχής οι συμβαλλόμενοι.
    Όλα τα άλλα είναι λαϊκισμοί.

  • Όταν προσπαθείς να βρεις ρόλο με το ζόρι. Οι συμβάσεις των ανθρώπων τελείωσαν όπως εκατοντάδες κάθε μέρα και κάποιοι με παραμύθια προσπαθούν να φανούν σωτήρες του εργαζόμενου. Καταστάσεις βγαλμένες από το μακρινό παρελθόν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.