Δράση αλληλεγγύης, από τον Σταύρο Καμπουρίδη, για το δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας

5 Μαρτίου 2022
13:18

Από Δευτέρα 7, Μαρτίου στον προαύλιο χώρο του γραφείου μου θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας και ρουχισμός για βοήθεια προς την Ουκρανία Ιωνίας και Αναξιμένη γωνία δίπλα στην Παναγία Φανερωμένη

15 σχόλια

  • 4 ώρες από τη δημοσίευση και κανένας ακόμα δεν είπε τον γνωστό χαρακτηρισμό για τον φίλο; χμμμμ περίεργο… Εεεεε θα το πω εγώ… Παντελονάτος!!!

  • Εσείς οι ανθρωπιστές όταν βομβάρδισαν την Σερβία που εισασταν χωμένοι, και τώρα βγάλατε κεφάλι.

  • Γνωρίζω τον Σταύρο από παλιά έχει βοηθήσει και για την αγορά λεωφορείου και τώρα έμαθα για το ειδικό σχολείο στην άνω Κωμη Όποτε ας σοβαρευτούνε καποιοι

  • Να ετοιμαζόμαστε και για εκλογες ε;;;
    Ε όχι να εκμεταλλευομαστε και τον ανθρωπινο πονο για λιγα ψηφουλακια.

  • Μπράβο Σταύρο είσαι τελικά μεγάλη ψυχαρα και σαν άνθρωπος και σαν επιχειρηματίας και τελικά αν ασχοληθείς και με τα κοινά θα είσαι ο πρώτος , γιατί οι άλλοι τι έχουν εκτός από την αεργη πολιτική τους , τουλάχιστον εσύ είσαι άνθρωπος της πιάτσας ξέρει τι θέλει το καθετί .

  • Όταν οι Αμερικανοί εισβάλλουν και επιτίθενται με το έτσι θέλω σε αδύναμες χώρες για να τις εκμεταλλευτουν οικονομικά, δε μιλάει κανείς, δεν προσφέρει κάνεις ανθρωπιστική βοήθεια σ’αυτους τους ανθρώπους. Τώρα που “επιτέθηκαν” οι Ρώσοι, την είδατε όλοι ανθρωπιστες και θιγμενοι. Ε βέβαια, πουλάει πλέον παντού η “ανθρωπιά”. Λίγη ντροπή.

    • ντροπη πολυ για εσενα ρωσακι ειναι κακο να μιλασ χωρισ να ξερεισ για καποιυσ ανθρωπουσ κριμα που σχολιαζεισ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.