Το εργασιακό σωματείο του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας για το τροχαίο ατύχημα στα διόδια Πολυμύλου στην Εγνατία οδό

7 Μαρτίου 2022
06:12

Σήμερα 6/3/2022 πριν τις 12:00 το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ δέχτηκε διαδοχικές κλήσεις για τροχαίο ατύχημα στα διόδια Πολυμύλου στην Εγνατία οδό. Από πληροφορίες διαπιστώθηκε ότι οι τραυματίες ήταν περισσότεροι από 10 χωρίς να διευκρινίζεται η κατάστασή τους.
Το ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας ανταποκρίθηκε σε πρώτη φάση με τέσσερα οχήματα με 8 διασώστες και σε δεύτερο χρόνο ανταποκρίθηκαν άλλοι 6 διασώστες με τρία οχήματα (εκτός βάρδιας, από ρεπό). Ο απολογισμός του συμβάντος ήταν στο σύνολο 15 τραυματίες εκ των οποίων οι 2 με πιο σοβαρά τραύματα και οι υπόλοιποι πολύ ελαφρά.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ δυτικής Μακεδονίας για άλλη μια φορά έδειξαν ήθος και επαγγελματική συνέπεια ανταποκρινόμενοι στο καθήκον! Τους ευχαριστούμε. Όλη η οικογένεια του Ε.Κ.Α.Β. εύχεται καλή ανάρρωση.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

7 σχόλια

  • Ρε προεδρε μας κουρασες καθε φορα να βγαινεις και να λες ποσο καλα ανταποκριθηκε το ΕΚΑΒ.Να βγαινουν και οι γιατροι τοτε σε καθε περιστατικο και να λενε ποσο καλα το αντιμετωπισαν.

    • Καλά κάνει κ το λέει πρώτον κ αν κουράστηκες να μην μπαίνεις κ το διαβάζεις δεύτερον κ τρίτον μπράβο στα παιδιά του έκαβ επειδή έτυχε να τους χρειαστώ πραγματικά έφτασαν σε χρόνο μηδέν που ήμαστε κ σε χωριό κ η συμπεριφορά τους άψογη χίλια μπράβο γιατί τους χρειαζόμαστε κ αυτούς σε δύσκολες στιγμές.

      • Ναι μπραβο στα παιδια του ΕΚΑΒ 1000 μπραβο κι απο μενα,αλλα καθε φορα που βλεπω ενα περιστατικο λεω να δεις τωρα θα βγει ο προεδρος και θα πει τα δικα του.Ακομα και προχθες στο ατυχημα στη Γκερτσου περιμενα να βρει και να πει ποσο γρηγορα πηγε το ΕΚΑΒ , πως και δε το κανε?

        • Τωρα βγηκε να μας πει οτι τα παιδια χαλασαν το ρεπο τους.Τις προηγουμενες φορες που ηταν ενα περιστατικο, εβγαινε να μας πει ποσο γρηγορα πηγε το ΕΚΑΒ.Οτι εκανε το αυτονοητο δηλαδη, το οποιο αυτονοητο γινεται σε ολες τις πολεις τις Ελλαδας και του κοσμου.Δε βγαινουν οι προεδροι για δηλωσεις.Γιατι δε βγαινουν και οι γιατροι για καθε περιστατικο να πουν οτι το αντιμετωπισαν αψογα?

  • Αυτό που πρέπει να προπαγανδιζετε κάθε φορά που γίνεται μια υπέρβαση κάποιων εργαζομένων τι σημαίνει;;Αυτό γίνεται ανέκαθεν και ισχύει σε πολλούς τομείς..Κατά το παρελθόν το μισό δημόσιο ήταν σε νιρβάνα και οι άλλοι μισοί δούλευαν για αυτούς που καθόταν!!Τώρα σήμερα τι έπρεπε να γίνει;;;Να είχατε επιφυλακη αντί για τέσσερα πληρώματα οχτώ για να μην χαλάσετε το ρεπό;;;κάθε πότε γίνονται τέτοια ατυχήματα;;;Και ποιος πληρώνει το λογαριασμό;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.