Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα σε περιοχές της Καστοριάς και της Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις

8 Μαρτίου 2022
13:56
Κανένα σχόλιο

 

 

Συνελήφθησαν το τελευταίο 48ωρο σε περιοχές της Καστοριάς και της Κοζάνης, από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καστοριάς και Κοζάνης, τέσσερις (4) ημεδαποί, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε τέσσερις (4) διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη τις απογευματινές ώρες της 06-03-2022 στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 25χρονη ημεδαπή, διότι βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και -1- μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη τις μεσημβρινές ώρες της 07-03-2022 στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, 20χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, μεικτού βάρους -2,8- γραμμαρίων.

Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθη τις απογευματινές ώρες της 07-03-2022 στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 20χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και -1- μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.

Στην τέταρτη περίπτωση, συνελήφθη τις πρωινές ώρες της 08-03-2022 στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 50χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του στην Πτολεμαΐδα βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και -1- μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.

Οι σχετικές δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.