Βράβευση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ξένων Γλωσσών PALSO Κοζάνης – Γρεβενών από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών ΚΞΓ

9 Μαρτίου 2022
11:00
Κανένα σχόλιο

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου έγινε το διευρυμένο ΔΣ των Προέδρων των Συλλόγων μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών ΚΞΓ στην Αθήνα. Μετά την καθιερωμένη κοπή πίτας βραβεύθηκαν οι Σύλλογοι που αντιπροσωπεύουν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών PALSO για την εξαιρετική προσφορά στην ξενόγλωσση εκπαίδευση και τα υψηλά ποσοστά συμμετοχής συναδέλφων-μελών των Συλλόγων PALSO και υποψηφίων στις εξετάσεις LAAS,  ακαδημαϊκή προσφορά για τα μικρότερα παιδιά & του Βρετανικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας NOCN για τα μεγαλύτερα επίπεδα Β1, Β2, Γ1 και Γ2 όπως αυτά ορίζονται από το ΑΣΕΠ.

Με τιμή παρέλαβε το βραβείο για τους νομούς Κοζάνης και Γρεβενών η πρόεδρος του Συλλόγου Κυρία Λουκία Ντέιβιντ. Βραβεύθηκαν οι νομοί μας για Αύξηση Συμμετοχής NOCN που επιβεβαιώνει ότι οι πολίτες μας εκτιμούν για τα ποιοτικά πιστοποιητικά με παγκόσμια αναγνώριση.

Η πρόεδρος, το ΔΣ και τα Μέλη Κέντρα Ξένων Γλωσσών ευχαριστούν τους γονείς και μαθητές που δείχνουν τόσα χρόνια την εμπιστοσύνη τους και υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν  μαθησιακή ποιότητα των ξένων γλωσσών στους μαθητές των νομών μας.

Φέτος ο Σύλλογος αφιερώνει τη χρονιά στα αδέσποτα ζώα με την καμπάνια Help A Stray.  Έχει σκοπό την αφύπνιση για το μεγάλο αυτό πρόβλημα.

Σκοπός μας είναι η ενημέρωση των μαθητών μας και η ευαισθητοποίηση τους σχετικά με τα αδέσποτα ζώα. Πιστεύοντας πως η αγάπη προς τα ζώα είναι θέμα παιδείας «επενδύουμε» σε αυτή την καμπάνια με συντονισμένες δράσεις ώστε να διαδοθεί το μήνυμα «Βοηθήστε ένα αδέσποτο».

Στο πρόγραμμα δράσεων για το 2022 περιλαμβάνονται:

-Ενημερωτικά φυλλάδια και πληροφορίες για μαθητές όλων των ηλικιών

-Διαγωνισμός Ζωγραφικής

-Διαγωνισμός Σύντομης Ιστορίας ή Ποίησης

– Διαγωνισμός φυλλαδίου / Αφίσας

Και φυσικά Webinars σε συνεργασία με φιλοζωικές οργανώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών σας.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.