kozan.gr: Αγανακτισμένος κτηνοτρόφος από τα Πετρανά Κοζάνης για τ ‘ ότι δεν έχει πρόσβαση στο μαντρί του (Φωτογραφία)

9 Μαρτίου 2022
11:27

 

Αγανακτισμένος κτηνοτρόφος από τα Πετρανά Κοζάνης για τ ‘ ότι δεν έχει πρόσβαση στο μαντρί του.

17 σχόλια

  • να αγκαζάρουμε ένα εκχιονιστικό στο μαντρί του με μια βάρδια 5 ατόμων να του καθαρίζει την πρόσβαση

    • Είναι υποχρεωμένοι να πάνε να του ανοίξουν το δρόμο να έχει πρόσβαση… είναι επαγγελματίας κ όλη του η περιουσία βρίσκεται εκεί.αν δεν γνωρίζετε να μην σχολιάζετε.

    • Αυτόν που εσείς ειρωνεύεστε είναι η δουλειά του κ ο δήμος είναι υποχρεωμένος να βοηθήσει κ αν δν φτάνουν τα άτομα να προσλάβουν και άλλους κ αν δν θέλουν ας πληρώσουν μηχανήματα να καθαριστούν οι δήμοι και τα χωριά,μην κάνουν την παλαβή τους βαρέθηκα με πια φτάνει ας κάνουν κάτι αηδία έχουν καταντήσει.

    • Είπες την κακία σου και αράξες καναπέ τώρα;; Μάθε πρώτα την νομοθεσία για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις και μετά ξανά γράψε..Επίσης όπως τα ξύνεις στον καναπέ αραχτός σκέψου ότι αν δεν πάει ο πρωτογενής τομέας παραγωγής στην εργασία του θα τρως τα νύχια σου για μεσημέρι.. έρχεται ο καιρός όμως που για ένα ποτήρι γάλα θα κάνεις εσύ την αγγαρεία..

  • Εσένα σε ξεχάσαμε .αλλά μην στεναχωριέσαι θα περάσουμε και από εκεί .πες τα πρόβατα να κάνουν λίγο υπομονή .

  • ENA MONO?ETSI E?ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟς ΚΙΟΛΑΣ.ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Ε?ΝΤΡΟΠΗ..ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ..ΓΡΗΓΟΡΑ..ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ..ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ..ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ..

    • Χαιτας Βασίλης Πετρανά Κοζάνης . Εσύ θα μας πεις το όνομα σου να δούμε αν είσαι ένας από αυτούς που ευθύνεται;

      • Και χιλιάδες άλλος κόσμος περιμένει να πάει στην δουλειά….εσείς γιατί να έχετε άλλη μεταχείριση κάντε και κάτι μόνοι σας

  • Δεν είμαι Κοζανίτης είμαι από τον νότο μακριά αλλά αναρωτιέμαι γιατί διαφωνείτε. Αν υπήρχε λίγη ομόνοια θα έρχονταν κοντινοί του κτηνοτρόφοι και θα βοηθούσαν όπως το ίδιο θα έκανε κι αυτός. Φταίνε οι νοοτροπίες που χωρίζουν αντί να ενώνουν και να βοηθιόμαστε. Είναι εποχές δύσκολες και πρέπει να βλέπουμε παραδίπλα.Δε χάνει κανείς έτσι

  • Και ποιος τραβούσε το βίντεο ;
    Γελάει ο κόσμος.
    Πήρε το αμάξι και πήγε να τραβήξει βίντεο να το ανεβάσει να κάνει τον καλό.

    Βάλε ένα χεράκι και βοήθα. Ή έπρεπε να πάρεις κάποια like και μετά.
    Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ .

    Οι δρόμοι ήταν πεντακαθαροι . Δε γίνεται για κάθε μαντρί να υπάρχει εκχιονιστικο ούτε για κάθε αυλή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.