H ETAΔ προκήρυξε την εκμίσθωση του Ξενία Κοζάνης

9 Μαρτίου 2022
18:28

 

Στον αέρα βρίσκεται η προκήρυξη της ΕΤΑΔ για την εκμίσθωση του Ξενία Κοζανης. Το ακίνητο βρίσκεται στο Λόφο Μεταμορφώσεως Σωτήρως, επί της οδού Μεταμορφώσεως, εντός του Ο.Τ. 693 του Δήμου Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Το οικόπεδο έχει έκταση 5.046,47τ.μ με κτίριο συνολικής επιφανείας 2.506,35τ.μ. που λειτουργούσε ως ξενοδοχείο δυναμικότητας 66 κλινών. Το κτίριο εμπίπτει στην κατηγορία εξαίρεσης από την υποχρέωση έκδοσης ΠΕΑ.

Η τιμή εκκίνησης είναι 40.000 ευρώ και λήγει στις 12 Μαίου.

 

xronos-kozanis.gr

7 σχόλια

    • Ναι μια κι ο Δήμος έχει φτηνά νοίκια να το πάρεις. Θα τα βγάλεις πέρα σίγουρα… Είσαι κ δυνατός στη διοίκηση οπότε ξέρεις σε βασιζόμαστε… Ιδού η Ρόδος χτύπα το στη δημοπρασία αντί να γράφεις εξυπνάδες.

  • Η κυριότητα έχει ξεκαθαριστεί;;;Αν ανοίκει και δωθεί λέμε τωρα από το δήμο θα δωθεί χωρίς εγγυητική με τα γνωστά τραγελαφικά στις καντινες-αναψυκτιρια ;;;;Ας δωθεί τέλος πάντων…κάπως για να μην βλέπουμε αυτό το χάλι στο ποιο όμορφο σημείο μέσα στην πόλη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.