kozan.gr: Ένταση στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Κοζάνης: Κεχαγιάς σε Μαγγιρίδη: “Eίστε για γέλια και για κλάματα. Είσαι ανίκανος” – H αντίδραση του Αντιδημάρχου Πρασίνου Μ. Μαγγιρίδη (Βίντεο)

10 Μαρτίου 2022
07:53

 

Ένταση σημειώθηκε στην χθεσινή (9/3) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης όταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη γνωμοδότηση, για την έγκριση ή μη, της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΑΕΠΟ) του έργου «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ισχύος 27,3MW στη θέση “ΣΤΑΘΜΟΣ” σε κτηματικές εκτάσεις Ανθοτόπου, Καλαμιάς και Λυγερής, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Προοπτικής», Φ. Κεχαγιάς, ανέφερε πως η συγκεκριμένη μελέτη ήδη, είχε καταληκτική ημερομηνία διαβούλευσης 25/1/2022, ότι έχει περάσει ήδη από την Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας κι ότι η γνωμοδότηση του Δ.Σ. Κοζάνης δεν έχει καμία ουσία/νόημα. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κι εισηγητής του θέματος Μ. Μαγγιρίδης επικαλέστηκε φόρτο εργασίας της υπηρεσίας και ότι είναι μόνο μία υπάλληλος για πάρα πολλά αντίστοιχα αιτήματα, ενώ παραδέχτηκε ότι όντως η συγκεκριμένη έγκριση μπορεί  πέρασε από την αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας. “Είστε για γέλια και για κλάματα”, φέρεται να του είπε, λίγο αργότερα, ο Φ. Κεχαγιάς κάτι που εκνεύρισε τον Μ. Μαγγιρίδη ο οποίος κι αντέδρασε. Δείτε τι συνέβη στο χαρακτηριστικό απόσπασμα που σας παρουσιάζει το kozan.gr

 

9 σχόλια

  • Στο τέλος της θητείας τους θα κάνουν και απολογισμό έργου.
    Ας ελπίσουμε να είναι και η τελευταία τους θητεία….

  • MIA ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΚΕΧΑΓΙΑ. Ο ΜΑΓΓΙΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚ; ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ!!!!!

  • Κάπου κάποτε,έλεγες ότι είσαι εκλεγμένος δημοτικός ή περιφερειακός σύμβουλος, αντιδήμαρχος ή αντιπεριφερειάρχης και πρόσεχες τα λόγια σου, τίς συμπεριφορές σου, τίς “παρέες σου” τίς πράξεις σου. Είχες βρε άνθρωπε ένα κάποιο κύρος, σήμερα, τώρα, τί !!!!!!!!!!!

  • ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΜΑΛΟΥΤΑ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ 31/12/2023 ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ

  • Μονίμως προσβάλλει τους συνομιλητές του πχ” είσαι ανίκανος”,”κάτσε κάτω χοντρέ”τα συμπεράσματα δικά σας….

  • Η κατάντια , τα γέλια και τα κλάματα, δυστυχώς ανοίκουν στους ψηφοφόρους. Αυτοί καλά μας ” γλεντανε”. Ποιος τους ψήφισε ρε ουρδες που γράφετε όλοι μέρα σχόλια . Αυτή είναι η κατάντια σας . Δική μας η ευθύνη. Τώρα λουζομαστε την ψήφο των
    ” ειδικών “. Καλά να πάθουμε. Να δω τι θα λένε όλοι αυτοί προεκλογικά. Ξεφτίλα ήμαστε . Αυτοί μας αξίζουν γιατί αυτούς ψηφίζει ο κόσμος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.