Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δ. Μακεδονίας “ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ” προς το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας

10 Μαρτίου 2022
10:20
Κανένα σχόλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δ. Μακεδονίας “ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ” ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω για τις δωρεές , στηρίζοντας τον σύλλογό μας, και μας δίνουν  την δύναμη να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα παιδιά και τις οικογένειες τους. Συγκεκριμένα:

Το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας  για τη δωρεά 200 € εις μνήμη του καθηγητή Ιορδανίδη Ανδρέα.

Το Τμήμα Μηχανικών Πόρων και άλλα μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας για τη δωρεά 320 € εις μνήμη του καθηγητή Ιορδανίδη Ανδρέα.

Τον Σιαμπανόπουλο Αντώνη για τη δωρεά 150 €.

Την Οικογένεια  Γερούση Βασιλείου για τη δωρεά 50 € εις μνήμη της κουμπάρας και φίλης Δέσποινας.

 

 

 

                                     Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

                               Ο Πρόεδρος                                 Ο Γραμματέας       

                              Λότσιος Αθανάσιος              Χατζής Βασίλειος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.