Δήμος Κοζάνης: Στις 10:00 θα ξεκινήσουν τα σχολεία την Παρασκευή- Λήξη στις 19:15 για τα εσπερινά -Κανονικά παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί

10 Μαρτίου 2022
19:15
sxoleia

Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, θα λειτουργήσουν στις 10:00, την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Επίσης, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 θα γίνει στις 19:15.

Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

21 σχόλια

  • Θα έπρεπε να ντρέπεται. Επειδή είδε τους άλλους 9.15 είπε εγώ ας φανώ απλά λίγο καλύτερος. Με τέτοιο κρύο. Για Παρασκευή, οι μετεωρολόγοι είπαν ότι θα έχει την πιο χαμηλή θερμοκρασία της εβδομάδας. Επειδή είδε λίγο ήλιο ανοίγει τα σχολεία (κτίρια). Τα είδε τα σχολεία σε τί κατάσταση είναι; Πρέπει να τα κλείσει, ώστε να ΜΗ χαθούν οι δυο πρώτες ώρες. Το θέμα είναι η ασφάλεια όλων και όχι να χαθούν ώρες.

    • Α, καλά. Πες καλύτερα ότι βαριέσαι να πας σχολείο και άσε τα “δε πρέπει να χαθούν οι πρώτες δύο ώρες”. Όλοι ξέρουμε ότι (σοβαρό) μάθημα διαδικτυακό ΔΕ γίνεται.

  • Άργησε τόσες ώρες για να αποφασίσει αυτό; Τόσο απελπισμένος είναι; Τα παιδιά μας μια χαρά έκαναν μάθημα σήμερα. Επίσης, δεν χάθηκε καμία ώρα που είναι σημαντικό.

      • Καμία ώρα δεν χάνεται. Προβλήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο φυσικά και υπάρχουν, όπως υπάρχουν ανεξάρτητα, αλλά επιλύονται με διάφορους τρόπους. Επίσης, δεν είπαμε όλη η χρονιά να γίνει διαδικτυακά, μόνο όταν έχουμε τέτοιες καιρικές συνθήκες.

  • Άντε πάλι τα ίδια. Έχει δει ότι θα φτάσει -10 η θερμοκρασία το βράδυ; Έλεος πια. Αυτή η πόλη έναν φυσιολογικό και κυρίως υπεύθυνο δήμαρχο ΔΕΝ θα δει ποτέ;

  • Εύχομαι οι αρμόδιοι να αντιληφθούν ότι με αυτά και αυτά, την μια 9:15 την άλλη 10:00 κτλ, έχουν χαθεί πάνω από 40 διδακτικές ώρες. Με την σειρά τους οι αρμόδιοι πάντα, ας ενημερώσουν την Κεραμεως που στο μυαλό της είναι όλα μέλι γάλα και έπειτα όλοι μαζί να παραιτηθούν μπας και προχωρήσει αυτήν η κοινωνία προς το καλύτερο! Καλό βράδυ με μια σκέψη!

    • Εχετε απόλυτο δίκιο. Πηγαίνοντας μία ή δύο ώρες αργότερα, έχουν χαθεί πάρα πολλές ώρες. Χειρότερα είναι. Τα μαθήματα μια χαρά γίνονται διαδικτυακά.

  • Ας πάρει έστω για μία φορά μία σωστή απόφαση. Δεν του ζητάμε κάτι δύσκολο. Υπάρχει και το Webex πλέον το οποίο εξυπηρετεί ακριβώς τέτοιες περιπτώσεις και εξυπηρέτησε μια χαρά τις δύο αυτές μέρες. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να χάνονται μαθήματα ούτε να μεταβαίνουν τα παιδιά στα σχολεία με τέτοιες συνθήκες. Και για εσάς που θέλετε πάρκινγκ για τα παιδιά σας, νομίζω 2-3 μέρες μπορείτε να θυσιάσετε τη βολή σας για το καλό των παιδιών σας/μας.

  • Τα σχολεία θα πρέπει να είναι κλειστά για τους μαθητές όταν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν……..!!!!!!!!!!!!!! Έτσι δεν λέτε;;;;;;;;;;;;;;;; Αλλά θα πρέπει να είναι ανοιχτά όμως για τους καθηγητές – δασκάλους……..!!!!!!!!!! Δηλαδή, οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο όπως πάνε όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι…….. Να κάνουν δηλαδή ωράριο… τέλος πάντων ωράριο, αυτές τις 4-5 ώρες α
    (8:15-1:15)…………!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι βέβαια πάνε από τις 7-3 και με ότι καιρικές συνθήκες επικρατούν. Αυτοί μπορούν να πάνε στη δουλειά τους……

    • Εσύ πρέπει να δουλεύεις πάαααααρα πολύ…Δύο χρόνια τώρα δεν άκουσες ούτε για Webex ,ούτε για τηλεκπαίδευση,ούτε για εξ αποστάσεως εκπαίδευση!

      Δε σήκωσες κεφάλι λέμε…Το κόμπλεξ όμως,κόμπλεξ.

    • Υπάρχει η επιλογή να πάει ο εκπαιδευτικός στο σχολείο όταν δεν έχει στο σπίτι υπολογιστή, διαδίκτυο κλπ. Τα σχολεία είναι ανοιχτά και βρίσκονται σε αυτά οι διευθυντές, οι υποδιευθυντές (αν έχει το συγκεκριμένο σχολείο) και οι καθηγητές-δάσκαλοι που επιθυμούν να κάνουν μάθημα από το σχολείο καθώς δεν είναι υποχρεωμένοι να διαθέτουν τα μέσα. Οπότε, η κακία σας αναιρείται από την πραγματικότητα, αγαπητέ μου.

    • Έχουμε πει πολλές φορές σε προηγούμενα επεισόδια ότι μετά τις 10 έχουμε καύσωνα στην Κοζάνη.

  • ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΕΛΥΘΕΡΟ ΩΡΑΡΙΟ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.