ΔΡΑΣΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: “Του Άδωνι τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει”

11 Μαρτίου 2022
11:36

 

Έτσι είναι.

Αν σε πάρει η μπάλα κατρακυλάς χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Και αφού δεν το καταλαβαίνει ο ίδιος, ας μπει στον κόπο να του το πει κάποιος άλλος.

Μόνο λύπη προκαλεί η χθεσινή «χαμηλή πτήση» του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, που ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του και κατεβάζοντας πολύ χαμηλά (μα πάρα πολύ χαμηλά) το επίπεδο της συζήτησης, χρησιμοποίησε απαξιωτικούς και ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Η ΔΡΑΣΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταδικάζει την αντιδημοκρατική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά του Υπουργού Α. Γεωργιάδη, που απέδειξε ότι η προσωπική του εμπάθεια προς τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ Γιώργο Αδαμίδη, είναι εμπάθεια προς όλους τους εργαζόμενους, γιατί ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.

Περαιτέρω δε η απαξίωσή του για το συνδικαλιστικό κίνημα είναι προκλητική, αντιδημοκρατική και μόνον ανησυχία δημιουργεί για το πόσο φιμωμένους μας θέλουν.

Αιδώς

Πικρία

Προβληματισμός

Ουρλιάζοντας στο πλατό της εκπομπής ¨Ενώπιος Ενωπίω¨ ο κ. Γεωργιάδης προσπάθησε να καλύψει με τις φωνές του την τοποθέτηση του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ, καταφέρνοντας να αποδείξει το αντίθετο από αυτό που ήθελε και που δεν είναι άλλο από το δίκαιο που είχε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Ο «όμορφος νέος» της μυθολογίας για μία ακόμα φορά απέδειξε περίτρανα πόσο άσχημος είναι και πόσο εύκολα μπορεί να γίνει… μυθολογία.

9 σχόλια

    • Εγώ πάντως είμαι σε απόγνωση βλέποντας τον λογαριασμό ρεύματος που μου ήρθε και την τιμή καυσίμου που έβαλα χθες βενζίνη….ακόμα μεγαλύτερη απόγνωση που βλέπω τόσο ανόητους ψηφοφόρους προφανώς δεξιοί σαν και εσένα.

      • Γιατί ρε Τιτανμεγιστε αν είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν φθηνότερο το ρεύμα και το πετρέλαιο ? Θα καταργούσε τον πόλεμο και τον Covid με ένα νόμο και μια υπογραφή ο εθνικός μας νταουλιερης ?
        ????

  • Για να είμαστε δίκαιοι…..ο Άδωνις είπε και κάποιες ΑΛΗΘΕΙΕΣ…..Οσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους….

  • ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ /ΔΕΗ είναι υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εργάζεται για πάρτι του ξυπνήστε πριν είναι αργά!!!!!!

  • Κύριε αδαμίδη διαπράξατε τεράστιο έγκλημα. Το 98% της ομιλίας σας δεν ακούστηκε δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι το κάνατε εσκεμμένα. Ο Χατζηνικολάου επίτηδες επέτρεψε τον Άδωνι να σε μπλοκάρει 98% μιλώντας επάνω σου και εσύ με τόσα χρόνια εμπειρία πηγές αδιάβαστος; Να αντιπαρατεθείς με τα τρωκτικά.Αν θέλεις να εκπροσωπείς την περιοχή μας όποτε ξαναμιλήσεις θα τα έχεις γραμμένα με τις ημερομηνίες και τα ΦΕΚ θα τους πεις κύριε δεν διέκοψα κανέναν και δεν θα με διακόψει κάνεις. έτσι δεν θα σε μπλοκάρει κανείς και ποτέ. Κρίμα άφησες τα τρωκτικά να λεηλατούν τη χώρα μας μόνο την εφημερίδα του Χατζηνικολάου να είχες μαζί σου για το τι έλεγαν όταν από το 2028 αποφασίστηκε η απολιγνιτοποίηση στο 2023. Δεν είναι δυνατόν εγώ ένας άσχετος θα μπορούσα να εκπροσωπήσω καλύτερα τη Δυτική Μακεδονία. Ευτυχώς διεθνείς συγκυρίες ίσως μας κρατήσουν ζωντανούς…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.