Mεγάλη ποντιακή βραδιά έρχεται το Σάββατο 19 Μαρτίου, στο Hotel PANTELIDIS, στην Πτολεμαίδα

11 Μαρτίου 2022
13:44
Κανένα σχόλιο

Μια μεγάλη ποντιακή βραδιά έρχεται το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, στο Hotel PANTELIDIS, στην Πτολεμαίδα.

Ο αγαπημένος λυράρης και τραγουδιστής Αντέμ Εκίζ, έρχεται από την Τραπεζούντα και μας παρουσιάζει τις καλύτερες μουσικές στιγμές του και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, με το δικό του ξεχωριστό, μοναδικό ηχόχρωμα…
Ένα μουσικό ταξίδι σε όλες τις γωνιές του Πόντου, μια σπουδαία καλλιτεχνική σύμπραξη με τραγούδια που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα, με τους: Παναγιώτη Θεοδωρίδη στο τραγούδι, Φίλιππο Κεσαπίδη στη λύρα, Βασίλη Τοπαλίδη στο τραγούδι, Χρήστο Ασφαλτίδη στο κλαρίνο,  Ειρήνη Σαχταρίδου στο αγγείο και τη φλογέρα, Λάκη Παναγιωτίδη στα πλήκτρα, Πόλη Σταματίδη στα κρουστά και Έφη Σιδερίδου στο νταούλι.
Να αηλί που ‘κι θα ευρίεται!
? Hotel PANTELIDIS
? 3ο χλμ Πτολεμαίδας-Φλώρινας
☎️ Τηλέφωνο κρατήσεων: 24630 53300
▪️Είσοδος: Ελεύθερη
▪️Ώρα έναρξης: 22.30
▪️Τιμή φιάλης: 65 ευρώ (απλή), 80€ (special)

*Για τη διεξαγωγή της μουσικής βραδιάς, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.