Λ. Ιωαννίδης: “Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά, στον Δήμο Κοζάνης επιλέγουν να αλλοιώσουν την πραγματικότητα για μικροπολιτικές σκοπιμότητες”

12 Μαρτίου 2022
08:17

Είδα πριν από λίγες ημέρες το δελτίο τύπου του Δήμου Κοζάνης για την ένταξη του έργου της «Ηλιαχτίδας» στο ΕΣΠΑ. Το Δ.Τ. περιλαμβάνει το σκόπιμα λειψό χρονικό της ένταξης του έργου, από το 2012 με την ένταξη του έργου, την απένταξη του το 2017 και την εκ νέου ένταξη πριν από λίγες μέρες στο ΕΣΠΑ. Δυστυχώς για μια ακόμα φορά, στον Δήμο Κοζάνης επιλέγουν να αλλοιώσουν την πραγματικότητα για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Το οικόπεδο στο οποίο σχεδιάζεται να γίνει το έργο είχε σοβαρότατα και ιδιαιτέρως σύνθετα πολεοδομικά προβλήματα χώρις την επίλυση των οποίων το έργο δεν θα μπορούσε να προχωρήσει.
Το πρόβλημα αυτό λύθηκε το 2019 όποτε και άνοιξε επί της ουσίας ο δρόμος για την υλοποίηση του.
Σε κάθε περίπτωση η, μετά από 2,5 χρόνια, ένταξη του έργου παραμένει ένα πολύ θετικό γεγονος.

13 σχόλια

  • 5 ολόκληρα χρόνια τι έκανες ακριβώς; Άκουσα τον δήμαρχο που είπε ποσά έργα παραλάβετε και τι παραδώσατε.Δεν πείθετε πλέον κανένα; Και κάτι άλλο για τα έργα ΣΔΙΤ που εγκρίθηκαν τι έχετε να πείτε; Όσο για την παραποίηση εσείς θέλετε να φορτώσετε την αποχώρηση της αεροπορικής εταιρείας στους νυν…Οπότε καλύτερα να σιωπά τε…

  • Δεν έχετε καταλάβει ακομη κ.πρωην δημαρχε οτι κριθηκατεπολιτικα από τους πολιτες και θεωρήθηκε ότι δεν μπορουσατε να συνεχίσετε στην θέση που εισασταν
    Αφού όμως επιμένετε μπορείτε να μας πείτε εκτενώς ώστε και οι πολίτες να μάθουν τι έγινε με Δεπεποκ και Δευακ;

  • Έτσι εξηγούνται οι διευκρινίσεις σε κάποιες νεωτερες ανακοινώσεις όμως και πάλι η συμβολή Μαλουτα κ. Ιωαννιδη αποδεικνύεται ως η πλέον κομβική . Θα σας περάσει κ. Λευτέρη, δεν πειράζει.

  • Ζιάμπρας και Ιωαννίδης.. η ταχύτητα στην λήψη των αποφάσεων και η θεωρητική/πρακτική τους κατάρτιση ήταν και είναι τέτοια που νομίζουν ότι ο χρόνος δεν υπάρχει ως έννοια.. Συγχαρητήρια και σας θέλουμε για άλλες 3 θητείες για να φτιάσετε 2-3 κιόσκια… στον πεζόδρομο

  • Η διαφορά είναι ότι Ζιάμπρας και Ιωαννίδης δούλευαν 15 ώρες τη μέρα ενώ οι σημερινοί “δουλεύουν» στα Media.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι