kozan.gr: Αποστρατεύτηκε, με το βαθμό του Υποστρατήγου, ο μέχρι πρότινος Ταξίαρχος Νικόλαος Γκόνης, Διοικητής της 9ης Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού (πρώην Α’ΣΣ), με καταγωγή από την Κοζάνη – Το μήνυμά του

12 Μαρτίου 2022
14:17

Αποστρατεύτηκε, με το βαθμό του Υποστρατήγου, ο μέχρι πρότινος Ταξίαρχος Νικόλαος Γκόνης, Διοικητής της 9ης Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού (πρώην Α’ΣΣ), με καταγωγή από την Κοζάνη. Σε μήνυμά του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook αναφέρει:

“Χθες με τις ετήσιες κρίσεις Αξιωματικών κρίθηκα ως ευδοκίμως τερμάτισας τη σταδιοδρομία μου και πλέον είμαι απόστρατος. Ένα υπέροχο ταξίδι 36 χρόνων έφθασε σήμερα στο τέλος του. Ένα ταξίδι γεμάτο Ελλάδα, ωραίους ανθρώπους και όμορφες αναμνήσεις (καμιά φορά όχι και τόσο όμορφες).
Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που έζησε όλες αυτές τις εμπειρίες και γνώρισα όλους αυτούς τους ανθρώπους. Ιδιαίτερα όμορφες είναι οι αναμνήσεις από τις περιόδους που ήμουν Διοικητής στο 640 Μ/Κ ΤΠ, το 2ο Μ/Κ ΤΠ της ΕΛΔΥΚ, το 1ο Σύνταγμα Πεζικού και την 9η Μ/Π ΤΑΞ. Όταν ανέλαβα πρώτη φορά Διοικητής είπα κάτι που το επαναλάμβανα σε κάθε διοίκηση μου «Δεν θέλω κανένας να σηκώνεται το πρωί για την δουλειά και να σκέφτεται πως θα ξαναπάω εκεί μέσα». Εύχομαι να τα κατάφερα. Όλα γίνονται με τον κατάλληλο τρόπο και την σωστή συμπεριφορά.
Ευελπιστώ με τον τρόπο μου όλα αυτά τα χρόνια να κατάφερα να προσφέρω και εγώ κάτι στον ένδοξο Ελληνικό Στρατό.
Ευχαριστώ πρώτα από όλα τον Χριστό, την Παναγία και τον Άγιο Γεώργιο που δεν είχα κάποιο τραγικό συμβάν κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας μου και που κατάφερα να φτάσω μέχρι το τέλος υγιής. Επίσης ευχαριστώ την οικογένεια μου, τους φίλους μου και τους συναδέλφους που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.
Στους αγαπημένους συμμαθητές μου που συνεχίζουν την σταδιοδρομία τους εύχομαι υγεία, τύχη, δύναμη και πάντα να είμαστε ενωμένοι όπως τότε στις 15 Σεπτεμβρίου 1986 που περάσαμε την πύλη της Σχολής Ευελπίδων γεμάτοι όνειρα και φιλοδοξίες.
«Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το λέει πεταλούδα.» Λάο Τσε”

9 σχόλια

  • Στρατηγε Προσωπικά ήταν τιμή μου που σας είχα Δκτη γιατί πανω απ ολα είσασταν ΑΝΘΡΩΠΟΣ σας εύχομαι καλή επάνοδο στον πολιτικό σας βίο με υγεία σε εσάς και την οικογένειά σας….Δυστυχώς είδαμε και σε αυτές τις κρίσεις ότι ΆΞΙΟΙ και διαβασμενοι Αξκοι αποστρατευονται……

  • Ήμουν φαντάρος πέρυσι και έτυχε πολλές να τον συναντήσω…μας χαιρετούσε σαν άνθρωπος και σαν φίλος και με χαμόγελο πάντα ..απτους πιο άξιους εκεί μέσα..να είναι πάντακαλά!

  • Από τα σχόλια κατάλαβα γιατί αποστρατεύτηκε. Είναι καλός άνθρωπος μάλλον για τις εποχές που ζούμε. Δεν κάνει.. Καλοφάγωτη η σύνταξη στρατηγέ με υγεία και καλή καρδιά.

  • Φίλε Νίκο, ξεχώριζες από τους αξιωματικούς, 20 χρόνια μετά το 576 ΤΠ της Καστοριάς θυμάμαι τις ωραίες στιγμές.
    Κρίμα, θα έπρεπε να συνεχίσεις αν ήθελες, στελέχη σαν κι εσένα λείπουν

  • Σωστός άνθρωπος με μεγαλείο ψυχής και Χρυσή καρδιά είχα την τύχη να τον γνωρίσω τον εύχομαι να είναι πάντα καλά στην ζωή του

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.