Εξιχνιάσθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς -15- περιπτώσεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς – Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος έξι (6) ημεδαπών

13 Μαρτίου 2022
11:59

Εξιχνιάσθηκαν προχθές, μετά από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, -15- υποθέσεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας που διαπράχθηκαν βραδινές ώρες της 03/04-03-2022 στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς.

Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες -6- ημεδαποί, ηλικίας από 19 έως 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι ανωτέρω, προξένησαν φθορές με τη χρήση μαύρης αεροβαφής (σπρέι) σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής της Καστοριάς.

Προανάκριση για τις υποθέσεις ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

3 σχόλια

  • Μπραβο στην Καστορια….στην Κοζανη γεμισαν την πολη με την λεξη ΘΡΙΛΕΡ…. με ανυπολογιστες ζημιες και δεν εχουν βρει κανεναν ακομα!!!

  • Αυτά να τα διαβάζουν οι υπεύθυνοι της Ε.Α Κοζάνης που γέμισε η πόλη και τα ακίνητα μας με σπρέι διαφόρων χρωμάτων (θρίλερ και άλλα ψυχιατρικά). Εδώ φθορά ξένης ιδιοκτησίας δεν υπάρχει;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.