Έφηβοι & Διατροφικές διαταραχές – 5 tips για τους γονείς (Της Πηνελόπης Μελίδου)

13 Μαρτίου 2022
16:33
Αν είσαι γονιός θα σε προσκαλούσα να δεις αυτό το βίντεο είτε το παιδί σου αντιμετωπίζει κάποια διατροφική διαταραχή είτε όχι. Προσπαθώ με όσο γίνεται πιο απλό τρόπο να βοηθήσω ώστε να αποφευχθούν ορισμένα συχνά λάθη που γίνονται με την επικοινωνία με τους εφήβους που έχουν ως αποτέλεσμα την εκδήλωση διαταραχής!
Ελπίζω να το βρείτε βοηθητικό!
Αυτά τα βιντεάκια τα κάνουμε σε συνεργασία με το kozan.gr σε μια προσπάθειά μας να ενημερώνουμε για θέματα ψυχικής υγείας!
Πηνελόπη Μελίδου
MSc Ψυχολόγος Υγείας

2 σχόλια

  • Πολλά συγχαρητήρια κυρία Πηνελόπη, πραγματικά το βίντεο σας κ οι συμβουλές σας είναι πολύτιμες κ με έβαλαν σε σκέψεις,έχω ένα παιδί στην εφηβεία κ ένα πολύ πιο μικρό,έχετε δίκιο σε πολλά που εμείς οι γονείς δυστυχώς δν τα καταλαβαίνουμε κ πιέζουμε τα παιδιά.

  • Τι καλά να υπήρχαν ψυχολόγοι σε όλα τα σχολεία, τι καλά να υπήρχαν στους δήμους και να κάνουν συνεδρίες με άτομα και οικογένειες κι όχι να κάνουν επιδόματα, τι καλά να υπήρχε στην Κοζάνη κέντρο ψυχικής υγείας.Γραφετε πολύ εύστοχα, μπράβο, πολύ οφελιμα τα άρθρα σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.