Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Κοζάνης: Τριήμερο 25ης Μαρτίου στην Αρναία Χαλκιδικής (Όρος Χολομώντας)

14 Μαρτίου 2022
08:35
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών (Σ.Ε.Ο.) Κοζάνης διοργανώνει τριήμερη εξόρμηση στην Αρναία Χαλκιδικήςρος Χολομώντας) στις 25,26 και 27 Μαρτίου 2022.

Μια εξόρμηση με πεζοπορικές διαδρομές στον Χολομώντα, σε μία περιοχή κατάφυτη από πεύκα, έλατα, δρυς και οξιές που εναλλάσσονται με καστανιές και αιωνόβιες βελανιδιές, με απίστευτη ομορφιά και υπέροχη θέα. Ο Χολομώντας είναι το δεύτερο υψηλότερο βουνό της Χαλκιδικής μετά τον Άθω, με μέγιστο υψόμετρο 1.170 μέτρα, και καλύπτει σχεδόν όλο το ανατολικό και κεντρικό τμήμα του νομού.

Η Αρναία όπου θα διαμείνουμε, είναι ένα γραφικό ορεινό χωριό της Χαλκιδικής, χτισμένο αμφιθεατρικά σε υψόμετρο 600μ. στους βόρειους πρόποδες του Χολομώντα μέσα σε ένα τοπίο με πλούσια δάση και άφθονα τρεχούμενα νερά, με λιθόκτιστα σοκάκια και πλήθος αναπαλαιωμένων αρχοντικών.

Στην ιστοσελίδα μας http://seokoz.blogspot.com/2022/03/25.html υπάρχει το πρόγραμμα αναλυτικά, οι όροι συμμετοχής καθώς και οι διαδρομές που θα πραγματοποιηθούν.
Να επισημανθεί πως υπάρχουν διαδρομές κατάλληλες για αρχάριους.


Συντονιστές Εξόρμησης: Πέτρος Αλμπάνης, Σπύρος Γκαραβέλλας

Eπίσης παρέχονται πληροφορίες και γίνονται δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά στα τηλέφωνα 6977464725, 6973219628 και 2461025909 (από 20:00 έως 21:30).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι