Έγγραφο του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. προς τον Υπουργό ΥΠΕΝ με θέμα: «Δυσλειτουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας “buildingcert»

14 Μαρτίου 2022
11:18
Κανένα σχόλιο

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Σας ενημερώνουμε για την δυσλειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «buildingcert», του ΥΠΕΚΑ καθ’ όλη την προηγούμενη εβδομάδα και μέχρι σήμερα, γεγονός που δυσκολεύει την έγκαιρη ολοκληρωσή του επιστημονικού έργου των Διπλωματούχων Μηχανικών, ελεύθερων επαγγελματιών και μελών μας, χωρίς δική τους υπαιτιότητα.

Συγκεκριμένα πολλοί συνάδελφοι διαμαρτύρονται ότι η είσοδος στο σύστημα είναι σχεδόν αδύνατη και όσες φορές είναι δυνατή η σύνδεση, δεν είναι δυνατό να ολοκληρωθεί σωστά η αποστολή των αρχείων (χρονοβόρα καθυστέρηση πολλαπλής αποστολής αρχείων και μη σωστής ολοκλήρωσής τους).

Επιπλέον, παράπονα υπάρχουν και για την ορθή λειτουργία του γεωγραφικού εντοπισμού της βάσης δεδομένων του κτηματολογίου στο σύστημα του buildincert, οπότε και καθίσταται αδύνατη η οριστική υπαγωγή των αρχείων του ΠΕΑ.

Την Τρίτη 15/03/2022 λήγει η προθεσμία του Προγράμματος «Εξοικονομώ» και πολλών υποχρεώσεων που έχουν άμεση σχέση με την έκδοση ΠΕΑ.

Παρακαλούμε να δοθεί άμεση λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Για τη Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.

Ο Πρόεδρος

 

 

 

 

 

Νικόλαος Συλλίρης

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι