Υπογραφή σύμβασης εκπόνησης της μελέτης «Βελτίωση του οδικού τμήματος Κοζάνη- Αεροδρόμιο της Εθνικής Οδού Κοζάνης- Λάρισας (Ε.Ο.3)»     

14 Μαρτίου 2022
14:25

 

 

 

             Την εκπόνησης της μελέτης «Βελτίωση του οδικού τμήματος Κοζάνη- Αεροδρόμιο της Εθνικής Οδού Κοζάνης- Λάρισας (Ε.Ο.3)», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, κ. Γιώργος Κασαπίδης, σήμερα Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022.

            Η σύμβαση αφορά στην εκπόνηση του συνόλου των απαιτούμενων τοπογραφικών, συγκοινωνιακών, υδραυλικών, ηλεκτρομηχανολογικών, και γεωλογικών μελετών του εν λόγω έργου. Το συμβατικό ποσό εκπόνησης της μελέτης, ανέρχεται σε 71.300,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) και χρηματοδοτείται από το Π.Δ.Ε. Ο χρόνος υλοποίησης της μελέτης είναι 12 μήνες.

                        Η Περιφερειακή Αρχή, σχεδιάζει και υλοποιεί έργα που βελτιώνουν τις οδικές υποδομές και μεγιστοποιούν την ασφάλεια των χρηστών αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής αλλά και την καθημερινότητα των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας.

19 σχόλια

  • Χαχαχαχα χαχαχαχα 2022 και ακόμα προσπαθούμε να φτιάξουμε δρόμο που να συνδέει την πόλη με το αεροδρόμιο της! Εντωμεταξυ καλό θα ήταν να σταματήσουν μερικοί να αποκαλούν τον δρόμο Κοζάνης- Λάρισας ως “εθνική οδό” είναι ντροπιαστικό και υποτιμητικό ως προς την έννοια του δρόμου! Μια επαρχιακή οδός είναι άκρως επικίνδυνη για οδήγηση!! Άντε καληνύχτα σας!!

  • Ψάξε στις ντουλάπες και τα συρτάρια και θα βρεις κάμποσες μελέτεςαπό τους προηγούμενους Αν δεν την βρεις ρώτα την κα Ζεμπελιάδου κε Περιφερειάρχα.

    • Γιατι κανεις απο τους προηγουμενους δεν τον εφτιαξε;γιατι υπηρχαν συμφερονταΕνω ο Κασαπιδης, οπως και ο Ιωαννιδης, δεν τα υπολογιζουν.Αυτη ειναι η αληθεια.Κασαπιδης για τα μεγαλα και δυσκολα.

      • Άμα έχεις….καρύδια να τα καταγγείλεις τα συμφέροντα!
        Αοριστίες και αριστείες για τον ανύπαρκτο περιφερειάρχη δεν πιάνουν…
        Το πικρό ποτήρι θα το πιεί μέχρι τέλους.
        Οπως το ήπιαμε κι μεις που τον στηρίξαμε με την συμπεριφορά του!

    • Εε να μην κάνει και αυτός καμία μελέτη τελευταία του θητεία είναι μετά επιστροφή στο ρεπορτάζ στο μαντρί

  • 2022 και δεν έχουμε σωστό δρόμο για το αεροδρόμιο που είναι λίγα χλμ απ’την πόλη μετά από δεκαετίες ΔΕΗ και εκατομμύρια τοπικού πόρου. Δεν έχουμε έστω μία νότια περιφερειακή οδό. Αυτό είναι διαχρονικές ευθύνες και όχι ενός προσώπου

  • Γιώργο άσε τα τρολάκια να τραγουδάνε…η Δυτική Μακεδονίας είναι στο πλευρό σου…συνέχισε δυνατά…Κασαπίδης 50% και στις επόμενες εκλογές

    • Γεια σου αυλικε τι χαμπαρια?

      Ας ειναι καλα ο Κατανας που εκανε τον δικο σου τον ανυπαρκτο περιφερειαρχη οταν περνουσε ο μισος μπλε θιασος απ το γραφειο του και ζηταγε στηριξη
      αλλιως ο Γιωρικας των κηπων δεν θα εβλεπε ουτε την ψηφο του στην καλπη.
      Πλησιαζει η στιγμη που ο γιωρικας σου θα δει τις πλατες των ευεγερτων του ομως!

  • ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΠΛΕΟΝ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΠΛΕΟΝ. ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι