kozan.gr: Τροχαίο με σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, με υλικές ζημιές, έξω από τη διασταύρωση του LIDL στην είσοδο της Κοζάνης (Φωτογραφίες)

14 Μαρτίου 2022
14:46

Τροχαίο με σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, με υλικές ζημιές, έξω από έξω από τη διασταύρωση του LIDL στην είσοδο της Κοζάνης, σημειώθηκε γύρω στις 14:20, το μεσημέρι της Δευτέρας 14/3. Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Κοζάνης.

 

 

12 σχόλια

  • Το φαναρι εκει δεν λειτουεγει ςδω κι εξι μηνες. Οτανγινει καποιο θανατηφορο ατυχημα , θα ξαναναψουν..

    • Εντάξει το φανάρι δν ανάβει μέγα λάθος εννοείται εμείς οι οδηγοί εφόσον είναι έτσι δν πρέπει να προσέχουμε δλδ? Ας γίνουμε υπεύθυνοι οδηγοί πια κ ας μην τα ρίχνουμε όλα στα φανάρια,στους δρόμους,στις στροφές οκ ναι δν έχουμε σωστούς δρόμους άρα πρέπει κ εμείς να ήμαστε προσεκτικοί στο τιμόνι.

      • Αυτό είναι το θέμα ότι είμαστε ανεύθυνοι και θέλουμε το φανάρι που είναι το πρόβλημα δλδ ; Για ποιο λόγο να μη λειτουργεί ;

      • Είναι ανεπίτρεπτο να μην υπάρχει φανάρι σε εκείνο το σημείο. Αφού δεν μπορούμε να ελέγξουμε το τι κάνουν οι άλλοι οδηγοί, εκεί πρέπει να υπάρχει ένα φανάρι να τους βάζει στην θέση τους.

  • Κρατήστε το φανάρι στο κίτρινο κάνα 2 χρόνια ακόμα μέχρι να γίνουμε θέμα σε μεγάλο κανάλι μετά από τροχαίο που θα γινει. Μπανανια για πάντα

  • Σε τροχαίο υλικών ζημιών δεν διενεργείται προανάκριση .Γίνεται ενα απλό δελτίο υλικων ζημιών για τις ασφαλιστικές

  • ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΚ ΡΕ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ… ΟΥΤΕ ΦΑΝΑΡΙΑ ΦΤΑΙΝΕ , ΟΥΤΕ ΔΡΟΜΟΙ, ΟΥΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΙ..

    ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΕΛΛΑΗΝΑΡΑΔΕΣ

    • Από την στιγμή που εκ των πραγμάτων όπως βλέπεις δεν μπορείς να επιβάλεις στον άλλο να εφαρμόσει τον ΚΟΚ και έρχεται και σε χτυπάει, το φανάρι εκεί είναι απολύτως απαραίτητο. ΝΑΙ φταίει και ο δήμος σε αυτήν την περίπτωση που έχει αφήσει το φανάρι εκεί τόσο καιρό εκτός λειτουργίας.

  • Ένα ατύχημα ή δυστύχημα εκεί ήταν αναπόφευκτο και βέβαιο ότι θα συμβεί, τόσο καιρό που άφησαν το φανάρι εκτός λειτουργίας. Ο Δήμος να αναλάβει τις ευθύνες του. Φεύγοντας από lidl για να στρίψεις αριστερά προς Δρέπανο έχεις ελάχιστη ορατότητα και μέχρι να φτάσεις στο κέντρο του δρόμου σου έχει σκάσει μύτη ο άλλος από την μεριά της Κοζάνης με 80 χλμ/ω. Ακινητοποιείς το αυτοκίνητο σου για να μην σε σκοτώσουν και τώρα έχεις βρεθεί και υπαίτιος που μπλοκάρεις την μισή αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Κοζάνη. Το φανάρι πρέπει να ξαναμπει σε λειτουργία ΑΜΕΣΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι