Ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες διαμόρφωσης του εξωτερικού χώρου, ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση προς το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης (Φωτογραφίες)

15 Μαρτίου 2022
13:15

Ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες διαμόρφωσης του εξωτερικού χώρου, ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση προς το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, για το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσουν οι εργασίες για τη νέα πτέρυγα.

 

12 σχόλια

    • ούρδα όσο καταλαβαίνεις την πραγματικότητα τόσο αυτή σε χλευάζει.. Τα κτίρια έχουν δυναική για αιώνες… Πάρτο χαμπάρι και Ξύπνα…

  • Αν ξέρατε τί κήπους είχε το νοσοκομείο παλιά και τί ομορφιά από τα χέρια του συχωρεμενου κηπουρού κυρ Κωτσου Τσαμπουρη θα τρίβατε τα μάτια σας! Παραμυθένιοι κήποι ολανθιστοι και μπροστά και στην κάτω αυλή. Σήμερα τόσα χρόνια μετά μόνο αθλιότητα. Κρίμα που η επιστήμη της γεωπονικής σήμερα με τόσο που προχώρησε δεν άγγιξε κανέναν.

  • Συγχαρητήρια και στους προηγούμενους που σχεδίασαν και βρήκαν τα χρήματα αλλά και τους σημερινούς που υποστήριξαν και αναβαθμίζουν το Νοσοκομείο μας με χιλιάδες τετραγωνικά. Το νέο Νοσοκομείο που επικαλούνται κάποιοι θα κόστιζε εκατοντάδες εκκατομύρια ευρώ σε δομές και εξοπλισμό (εκτός του προσωπικού) και δεν θα γινόταν ποτέ.. Καλή συνέχεια στις εργασίες.

  • Ερχοντε εκλογιτσες έχει γίνει η Κοζάνη γκαλντεριμι έχεις αμάξι το διελυσες τώρα σας έπιασε η προκοπή

  • Καλώς να γίνει η νέα πτέρυγα μπράβο σε αυτους που την προώθησαν και αυτους που την υλοποιούν. Όμως χρειαζεται η ανακαίνιση των παλαιών κτηρίων και ένας μεγάλος οργανωμένος χώρος στάθμευσης. Να γίνουν και αυτά για να γίνει σύγχρονο όλο το νοσοκομείο αλλά και να πάψουν να φωνάζουν αυτοι που όλο θέλουν καινούργια κτήρια, λες και τα κτήρια είναι για μερικά μονο χρόνια, λες και στα κτήρια δεν υπαρχουν φυσιολογικές φθορές, λες και τα κτήρια δεν χρειάζονται συνεχή συντήρηση. Αυτοι στο σπίτι τους για είκοσι χρόνια δεν κανουν τίποτα και στα είκοσι χρόνια το κατεδαφιζουν και κτίζουν καινούργιο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι