kozan.gr: Tρίτη 15 Μαρτίου: 504 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 82 στην Π.Ε. Καστοριάς, 119 στην Π.Ε. Φλώρινας, 80 στην Π.Ε. Γρεβενών – 26536 συνολικά στην χώρα

15 Μαρτίου 2022
16:29

Tρίτη 15 Μαρτίου: 504 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 82 στην Π.Ε. Καστοριάς, 119 στην Π.Ε. Φλώρινας, 80 στην Π.Ε. Γρεβενών – 26536 συνολικά στην χώρα.

23 σχόλια

  • Σταθερά στις πρώτες θέσεις. Μπορούμε και καλύτερα. Μπορούμε να πιάσουμε την πρωτιά. Μετά φταίνε όλοι οι υπόλοιποι εάν ορισμένοι έχουν τον τελευταίο όροφο ακατοίκητο.

  • Eγώ προτείνω να ξαναγιορτάσουμε την Κυριακή τις Αποκριές μήπως και πέσουν τα κρούσματα. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι οι συνωστισμοί, οι γιορτές, τα πανηγύρια και τα μπρε μπρε μπρε βοηθούν στη μείωση των κρουσμάτων και στην υποχώρηση της πανδημίας

  • Αν ταγουδάτε απο μέσα σας τον παππού το Ραγκαβέλα όταν πηγαίνετε να κάνετε τεστ… βγαίνει αρνητικό αδέρφια είναι cheat να ξέρετε. Η Λάρισα με τριπλάσιο πληθυσμό έχει 150 κρούσματα…

  • Με μια μικρη προσπαθεια θα φτασουμε και στα. 1000.Τα μπρε- μπρε ειναι τωρα εδω.Α,φετος ειχαμε και το πατροπαραδοτο εθιμο με τα περιστερια.Αυτο πρεπει να μπει στην αυλη(ο αλλος το διαβασε αβλη)πολιτιστικη κληρονομια.Ειναι κατι το μοναδικο στον κοσμο.

    • Μπερδεύεσαι !!!! Στον Τσίπρα αναφέρεσαι τον Νταουλιερη της καρδιάς μας . Που θα καταργούσε τα μνημόνια με ένα νόμο και μια υπογραφή και τώρα θα καταργήσει τον covid και τον πόλεμο στην Ουκρανία .

        • Ξέχασα φίλος . Οι πατέντες των εμβολίων για τον Covid έσπασαν μετά από ενεργείς του Αλέξη Τσίπρα αντίθετα η πρόταση του Μητσοτακη για το green pass στις χώρες της ΕΕ έγινε αντικείμενο χλευασμού σε όλες τις χώρες .
          Τα λέω σωστά ή ανάποδα ? Βοήθησε με να θυμηθώ .

      • Πληρωσε τωρα το ρευμα στο θεο με τα εξυπνα μετρα του θετιΚουλη σου…
        και σε λιγο που θα σας σερνουν στα ειδικα δικαστηρια για τα 26.000 φερετρα και καμια 15αρια χιλιαδες ανθρωπους που σκοτωσατε απο την δικια σας αδιαφορια στις ΜΕΘ που δεν φτιαξατε και καταστρεφατε μονο την οικονομια και την ψυχικη υγεια των πολιτων τοτε ελα να μας πεις για τον Τσιπρα ξανα ανωνυμε.

        Το επομενο μνημονιο που ερχεται το οποιο θα ειναι και πολυ χειροτερο απο ολα τα προηγουμενα θα ειναι με υπογραφη του θετιΚουλη σου και θα λεγεται κορονομνημονιο!

  • Η βενζίνη 2.20 σε λίγο το ψωμί 3.00 στο σούπερ μάρκετ θα περνάμε μόνο από έξω και εσεις ασχολειστε με τα κρούσματα του κοροναιου. Όπως βγάζουν τα κρούσματα κάθε μέρα να βγάζουν και πως αυξανοντε οι τιμές.

    • Μπράβο σου πεστα γιατί αυτοί που λένε για τα κρούσματα μάλλον έχουν καβαντζα και φραγγα και φαγητό για αυτό το μόνο που τους νοιάζει είναι ο κωρονας εδώ γίνετε πόλεμος με τις μαλακίες του ηλιθιου Μητσοτάκη ετοιμαστείτε για πόλεμο σας δω μετά τι θα λέτε για τα κρούσματα χαιβανια

  • Οι παραεκκλησιαστικές οργανώσεις σταυροφόροι εναντίον της επιστήμης και του ιού τι έχουν να πουν; Α, ξέχασα. Είναι απασχολημένοι με το να απολογούνται για την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία σήμερα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι