Επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος

16 Μαρτίου 2022
10:33
Επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιος για τις Μεταφορές κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, με σκοπό να ενημερωθεί για ζητήματα που απασχολούν την Πανεπιστημιακη κοινότητα.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Υφυπουργός Μεταφορών συνάντησε τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Καθ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη με τον οποίο συζήτησαν, μεταξύ άλλων, τον σχεδιασμό των μελλοντικών δράσεων του ιδρύματος. Στη συζήτηση παρευρέθηκαν ο Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Καθ. Γεώργιος Ιορδανίδης και συνεργάτες του Υφυπουργού.
Στη συνέχεια, ο κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος επισκέφθηκε το τμήμα Χημικών Μηχανικών και τα θεσμοθετημένα εργαστήρια του τμήματος. Εκεί συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του τμήματός αν. Καθ. Ευθύμιο Τάγαρη και αντιπροσωπεία καθηγητών που αποτελούνταν από τον Καθ. Κώστα Τσανακτσίδη, την Καθ. Ελισάβετ Αμμανατίδου και τον επίκουρο Καθ. Αδάμο Στηνονιάρη, ενώ συνομίλησε και με φοιτητές του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου.

13 σχόλια

  • Μόνο βόλτες κάνουν και τα τέσσερα μηδενικά. Κάτι ουσιαστικό για να βοηθήσουν την περιοχή να ξεφύγει από το χάος και την ανέχεια που την βυθίζουν οι επιλογές του αρχηγού τους τίποτα. Μην χάσουν και το μισθό.

    • NAI TI NA ΣΟΥ ΠΩ….ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ

      Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ.
      ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ Ο ΝΕΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΛΕΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ

  • Τώρα που ήρθε στο πανεπιστήμιό μας, αφού και ο πρύτανης είναι από την Πτολεμαΐδα, άντε να δούμε κι άλλη σχολή στην πόλη μας, δε θα μείνουμε μόνο με τις νοσοκόμες, αλλά πρέπει να δημιουργηθεί και Ιατρική σχολή και με το εξαιρετικό νοσοκομείο μας θα κάνουμε κέντρο καρδιοχειρουργικής.
    Γι’ αυτό φτιάχνουμε και τη σήραγγα της Κλεισούρας, για να αλλάξουμε τα γεωπολιτικά της Δυτικής Μακεδονίας και να πάψει επιτέλους η απομόνωση της πόλης μας και της Καστοριάς.

  • ωραίο κτίριο αυτό το Αντιρρύπανσης του ΤΕΙ κάτω από τα εξωτερικά εργαστήρια που το πανεπιστήμιο απαξίωσε και έκλεισε, αλλά βάζει πολλά νερά βρε παιδί μου… έχει και έναν κηπάκο με ρίγανη, τη μαζεύει κανείς;

  • Θα τους εταξε μαλλον οτι θα καταργησει τα διοδια ειδικα εκει στη Σιατιστα…ξερει ο Μιχαλιος… αχαχαχαχαχαχ!

  • Ας κάνουν βόλτες και να βγαίνουν φωτογραφίες. Από τίς τελευταίες τους είναι έτσι και αλλιώς. Κρίμα που πιστέψαμε σε μια άλλη ΝΔ και σας δώσαμε και ψήφους.

  • Μουσαμαδες, αταξια, φοιτητες στη γραμμη και με τα μπουφαν.Αλλα σιγα το πανεπιστημιο(ΤΕΙ) με βαθμους εισαγωγης…… καλυτερα να μην το γραψω.

  • γεια σου ρε Ξανθόπουλε που μου γινες και στέλεχος της ΝΔ. Μια ζωή αφισοκολλητής του Παπαδόπουλου σε βόλεψε ως απόφοιτο κολλεγίου στο ΤΕΙ Πειραιά και σε ερευνητικά και μας το παίζεις και πρώτη μούρη.

  • Η φωτογραφία πάει σύννεφο.
    Αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος της επίσκεψης άνευ ουσίας δυστυχώς!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι