kozan.gr: Παν-οικοδομική απεργία – συγκέντρωση, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 16 Μαρτίου, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

16 Μαρτίου 2022
11:38

 

Παν-οικοδομική απεργία – συγκέντρωση, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 16 Μαρτίου, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης. Tα αιτήματα, σχετίζονται:

. Tην Υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις σε μεροκάματα και μισθούς.

  • Άμεσα μέτρα οικονομικής στήριξης των εργαζομένων, των μικρών επαγγελματο-βιοτεχνών και των αυτοαπασχολούμενων του κλάδου που πλήττονται από την ενεργειακή κρίση.
  • Αναγνώριση και διανομή των «υπέρ αγνώστων» ενσήμων.
  • Εδώ και τώρα, η κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία να πάρουν μέτρα για να αντιμετωπιστεί το κλέψιμο της ασφάλισής μας. Κάθε μέρα δουλειάς και μέρα ασφάλισης.
  • Ένταξη των συναφών ειδικοτήτων (γυψοσανιδάδες, ξυλουργοί κ.α.) στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.

Ένα σχόλιο

  • ΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΆ.ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ Κ Ο ΕΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕς ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ Κ ΟΙ ΔΥΟ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΠΕΡΓΊΑ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΗΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΏΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΝΤΕ ΠΡΆΞΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.