Συνάντηση Μακρυγιάννη – Καρακάση

16 Μαρτίου 2022
13:03

 

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Οικονομικού Μενέλαου Μακρυγιάννη και μέλους του Οικονομικού Επιμελητηρίου με τον π. πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Μανώλη Καρακάση, ο οποίος τέλος του έτους αναλαμβάνει μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ).

Στα πλαίσια της ανάληψης των καθηκόντων του κ. Καρακάση συζητήθηκαν συνεργασίες με την Αντιπεριφέρεια Διοίκησης και Οικονομικών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τη στήριξη του κλάδου των Οικονομολόγων και θέματα αναπτυξιακά της περιοχή μας.

3 σχόλια

  • Ξεκαβαλήστε όσο είναι νωρίς. Φωτογραφίες χωρίς νόημα, δηλώσεις άνευ σημασίας, σε ποιούς νομίζετε οτι απευθύνεστε; Έχετε καταλάβει τι γίνεται εδώ έξω;

  • Και πως θα αντέξει η περιοχή εννιά μήνες μέχρι να μπει ως μέλος στην Διοίκηση ο κ. Καρακάσης; Μας αγχώσατε !!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.