Γιώργος Αμανατίδης: “Συνεχίζουν και απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ οι υπό μετεγκατάσταση οικισμοί των Νομών Κοζάνης και Γρεβενών λόγω του σεισμού της 13/05/1995”

16 Μαρτίου 2022
14:19

Με την παράγρ. 2, άρθρο 42 νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε χθες βράδυ στη Βουλή, συνεχίζουν και απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ οι υπό μετεγκατάσταση οικισμοί των Νομών Κοζάνης και Γρεβενών λόγω του σεισμού της 13/05/1995 όπως άλλωστε συνέβη και πέρυσι (εδώ).

 

9 σχόλια

  • Κύριε Βουλευτά έλεος πια. Δεν μπορούμε να το αντέξουμε αυτό το σύγχρονο φαινόμενο του Μαυρογιαλουρισμού. Μας ξεπερνάει και νομίζω ότι εκτός των άλλων δεν ανταποκρίνεται στα ποιοτικά σας standards.

    • Ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας σας ευχαριστεί δημόσια για όλες τις εξυπηρετήσεις σας. Είμαι σίγουρος ότι θα τον έχετε στο πλευρό σας ως υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.

      • Έχει συμβεί ποτέ εν ενεργεία βουλευτής να μην είναι υποψήφιος στο επόμενο ψηφοδέλτιο του κόμματος του;;
        ΠΟΤΕ.
        Γιατί να γίνει με τον συγκεκριμένο … Μήπως τον φοβάστε;;
        Άλλωστε οι περιφερειακές εκλογές είναι 1 χρόνο μετά τις βουλευτικές…..

        • Μήπως είναι τουλάχιστον αντιεπαγγελματικο υπάλληλος εταιρείας τοπικής αυτοδιοίκησης να υπερασπίζεται βουλευτή κατά την ώρα εργασίας ; Η κυρία διευθύντρια το γνωρίζει και το επιτρέπει;

    • Και πέρυσι ο κ. Αμανατίδης μας γλύτωσε από το ΕΝΦΙΑ και φέτος ο ίδιος.
      Εάν κ. Κρεουζα θυγεστε με την προσπάθεια κάποιων ελάτε να τον πληρώσετε εσείς…
      Αλλά όταν πληρώνει κάποιος άδικα δεν πρέπει να βρεθεί μια λύση;;

  • “…υπό μετεγκατάσταση” 1995 2022 μια ιστορία ξεχασμένη και γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων των αρμοδίων. Σουτ μην μας ξυπνήσει κανένας!!!

  • Ήδη έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις επί τη μετεγκατάστασης των οικισμών όπως ανακοινωσε ο κ. Αμανατίδης στην σελίδατου στο fb. Ιδανικά θα ήταν να αναζητούμε ευθυνες και να χαρακτηρίζουμε αυτούς που εδώ και 25 χρόνια δεν έκαναν τίποτα και όχι αυτούς που προσπαθούν τα μέγιστα.
    Ας δούμε όλοι τι έχουμε ψηφίσει και το ρόλο του καθενός από αυτούς στην πρόοδο της περιοχής μας.
    Δεν ευθύνονται αυτοί που εκλέγονται αλλά αυτοί που τους ψηφίζουν.
    Ας αναλογιστούμε όλοι τα λάθη μας και ας καταλάβουμε επιτέλους τις προσπάθειες που γίνονται ανεξάρτητα από την κομματική γραμμη του καθενός από εμάς

    • Αν δεν κάνω λάθος αυτούς που ψηφίζαμε εδώ και 25 χρόνια τους έχουμε περιφερειάρχες. Μήπως το πολιτικό γραφείο του Αμανατίδη στεγάζεται στο πρώην βουλευτικό γραφείο του Κασαπιδη;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι