Αναγνώστης του kozan.gr εφιστά την προσοχή σε σχέση με τις κατολισθήσεις που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες μέρες στο Σκεπασμένο στο Βελβεντό (Φωτογραφίες)

16 Μαρτίου 2022
16:03

Αναγνώστης του kozan.gr εφιστά την προσοχή σε σχέση με τις κατολισθήσεις που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες μέρες στο Σκεπασμένο στο Βελβεντό .

7 σχόλια

  • Το μέρος έχει πόλλους κινδύνους, κατολισθήσεις, πολλά φίδια κτλ.
    Το αποφεύγω εδώ και πολλά χρόνια.

  • Από τότε που το έφτιαξαν δεν ξαναεκαναν καμμιά συντήρηση άρα λοιπόν φυσικό επακόλουθο είναι η φωτογραφία που βλέπουμε!!!

  • Το πρανές είναι απότομο και βραχώδες οπότε είναι αναμενόμενο να συμβαίνουν αποκολλήσεις και καταπτώσεις βράχων. Χρειάζεται λεπτομερής καταγραφή των επικίνδυνων θέσεων και στοχευμένα μέτρα προστασίας ώστε να μην μπορούν οι βράχοι να πέφτουν στο μονοπάτι αλλά να συγκρατούνται στο άνω μέρος

  • Η ΜΚΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ….ΚΑΠΟΤΕ ΤΑΕΚΟΒΑΝ ΧΟΝΤΡΑ. ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΓΑ

    • Χτες έπεσαν σήμερα καθαρίστηκαν.. Ο Δ. Βελβεντού έκανε τον καθαρισμό άμεσα. Ο Δήμος Σερβιων Βελβεντού το κρατούσε κλειστό 2 χρόνια. Γκε γκε;;;

  • Η εγκατάλειψη σε όλο της το μεγαλείο.Το νούμερο ενα τουριστικό αξιοθέατο στο έλεος του Θεού. Αλλά έτσι είναι από εκεί δεν παίρνεις ψήφους.Να είναι καλά οι ομογενείς που κάνουν δωρεές και μπήκαν τα κάγκελα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.