Δήμος Γρεβενών: “Στα πράσινα” του Αγίου Πατρικίου το Ρολόι των Γρεβενών – Φεστιβάλ Ιρλανδικού Πολιτισμού αυτό το Σαββατοκύριακο στην πόλη μας

16 Μαρτίου 2022
20:30

 

Με το πράσινο φως του Αγίου Πατρικίου λάμπει από απόψε το βράδυ το ιστορικό Ρολόι των Γρεβενών, σήμα κατατεθέν και καμάρι της πόλης μας, συμμετέχοντας έτσι στην παγκόσμια γιορτή, η οποία με αφετηρία την Ιρλανδία, ενώνει εμφατικά ολόκληρο τον πλανήτη απ’ άκρη σ’ άκρη.

Ο Δήμος Γρεβενών, στηρίζοντας τo μοναδικό Φεστιβάλ Ιρλανδικού Πολιτισμού στην Ελλάδα, που διοργανώνει ανελλιπώς από το 2015 ο συνδημότης μας Στέλιος Παπαλαμπρόπουλος, προσκαλεί όλο τον κόσμο να βρεθεί στα όμορφα Γρεβενά αυτό το Σαββατοκύριακο όπου ο Ιρλανδέζικος χορός και τα παραδοσιακά κέλτικα ακούσματα θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ξεκίνησαν σήμερα Τετάρτη – παραμονή της εορτής – και θα κορυφωθούν στις 18, 19 και 20 Μαρτίου 2022, μπορείτε να το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ (www.stpatricksday.gr).

4 σχόλια

  • Μπράβο στον Δήμο Γρεβενών…αυτά είναι.. μπορεί η πόλη να έχει ερημωσει από κόσμο, να μην έχει δουλειές, να είναι παρατημένη στο έλεος του Θεού αλλά κάνουμε Άγιο Πατρίκιο

  • Εξαντλήσαμε τον θκο μας πολιτισμό και περάσαμε και στον κέλτικου.Με το καλό και στης Γουαδελούπης.

  • Παρατηρώ μια πικροχολίαση από τους προηγούμενους δύο σχολιαστές… Λοιπόν, ο Δήμος ορθά προχωράει σε αυτή τη διοργάνωση εκδηλώσεων, μπας και κινηθεί κάτι στην πόλη για τους επαγγελματίες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι