Δήμος Βοΐου: “Κανονικά εκτελούνται τα προγράμματα και τα δρομολόγια των οχημάτων αποκομιδής απορριμμάτων”

17 Μαρτίου 2022
13:28
Ενημερώνουμε τους δημότες ότι κανονικά εκτελούνται τα προγράμματα και τα δρομολόγια των οχημάτων αποκομιδής απορριμμάτων και αποκαθίστανται τα προβλήματα που είχαν προκύψει λόγω των έντονων χιονοπτώσεων και του παγετού.
Επίσης λόγω της παρατεταμένης κακοκαιρίας και της ανάγκης θέρμανσης εφιστούμε την προσοχή στους δημότες μας για την ασφαλή απόρριψη των υπολειμμάτων καύσης ξύλων (στάχτες), προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς και καταστροφής των κάδων απορριμμάτων.
Τα υπολείμματα θα πρέπει να συγκεντρώνονται αρχικά σε μεταλλικό δοχείο και αφού εξασφαλιστεί ότι έχει ολοκληρωθεί η καύση με την παρέλευση εύλογου χρονικού διαστήματος, τότε και μόνο τότε, θα πρέπει να τοποθετούνται σε κλειστές πλαστικές σακούλες και να απορρίπτονται στους κάδους.
Σε περίπτωση πρόκλησης φθοράς στον εξοπλισμό των κάδων ο υπαίτιος τιμωρείται με πρόστιμο και καταβάλει το αντίστοιχο αντίτιμο για τις απαιτούμενες διορθώσεις σύμφωνα με την παράγραφο 7- 1- γ του άρθρου 7 του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου Βοΐου.
Τέλος, υπενθυμίζεται και προτρέπεται προς τους δημότες που έχουν κήπους, ότι η καθαρή στάχτη μπορεί μα χρησιμοποιηθεί ως εδαφοβελτιωτικό.

Ένα σχόλιο

  • Άλλο τίποτα δεν έχουν να μας πουν. Ανακοινώθηκε και όλοι οι δημότες εντός των ορίων των δήμων δεν πληρώνουν διόδια. Εσείς τι κάνετε μαζί με την περιφέρεια μην χαλάσετε τη διάθεση των κολλητών σας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι