Ολοκληρώθηκε η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας του Δήμου Κοζάνης στην Ουκρανία

18 Μαρτίου 2022
13:13
Κανένα σχόλιο

Υλικό ανθρωπιστικής βοήθειας συγκέντρωσε ο Δήμος Κοζάνης μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας, για την στήριξη του Ουκρανικού λαού, πρεσβεύοντας τις έννοιες της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς. Τα είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν στην Ιερά Μονή Βλατάδων, η οποία σε συνεργασία με το Προξενείο της Ουκρανίας θα φροντίσουν για τη διανομή τους.

Το υλικό παρέδωσε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης, Γρηγόρης Τζουμερκιώτης, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Αργύρη Χατζηγιαννάκη, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες, την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022.

«Ο Δήμος Κοζάνης δεν θα μπορούσε να είναι απών από ανάλογες πράξεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Ευχή μας να τελειώσει γρήγορα ο πόλεμος» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης, Γρηγόρης Τζουμερκιώτης. Με τη σειρά του ο αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Αργύρης Χατζηγιαννάκης, επεσήμανε πως «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες καθώς και τις επιχειρήσεις που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια του Δήμου Κοζάνης στη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία. Να ευχηθούμε να σταματήσει άμεσα ο πόλεμος και να μην θρηνήσουμε αλλά θύματα».

Ο Δήμος Κοζάνης στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, στέκεται πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους δράσεις. Σε αυτή την κατεύθυνση, απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες στους δημότες και τις επιχειρήσεις της περιοχής, που για ακόμη μια φορά έδειξαν την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους, υποστηρίζοντας την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.