Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον πρόωρο θάνατο της Βασιλικής Μπλιούμη

18 Μαρτίου 2022
22:10

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κων Α/θμιας Εκπ/σης, εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια του εκπαιδευτικού κόσμου της Κοζάνης, στην οικογένεια και τους συγγενείς της συναδέλφου Βασιλικής Μπλιούμη του Δημοτικού Σχολείου Λευκοπηγής Κοζάνης, για τον πρόωρο θάνατό της .

Ευχόμαστε ο θεός να αναπαύσει την ψυχή της και να είναι αιώνια η μνήμη της.

 

                                                         Το   Δ. Σ.

5 σχόλια

  • Μόλις τώρα έμαθα από τη Σελίδα σας [και ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ που Βοηθάτε στην Ενημέρωσή μας!]…
    ότι πρόκειται για τη Βασιλική ΜΠΛΙΟΥΜΗ, την ΑΓΑΠΗΤΗ κι ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ Συναδέλφισσα που γνώρισα το 2016-17 στο Δημοτικό της Λευκοπηγής, όπου δίδαξα κι εκεί Θεατρική Αγωγή
    κ τη ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ-ΕΚΤΙΜΗΣΑ ΠΟΛΥ για την ΑΓΑΠΗ της Ψυχής της, για τη ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ της κ προς Εμένα, που ΔΕΝ υπάρχει δυστυχώς από Όλους… αλλά η ΒΑΣΙΛΙΚΗ μας την ΕΙΧΕ αυτήν την ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ!

    Σας θυμίζω ότι είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ να Αναφέρετε ΠΑΝΤΑ το ΝΑΟ και την ΩΡΑ που θα γίνεται ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ των Κεκοιμημένων Συνανθρώπων μας… για να Πηγαίνουμε με ΑΓΑΠΗ όσοι θέλουμε κ να τους Αποχαιρετούμε με ΣΕΒΑΣΜΟ.

    “ΚΑΛΟΨΥΧΗ Βασιλική μου…
    έχεις την ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ την ΑΔΕΛΦΙΚΗ μου!
    ΓΑΛΗΝΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΟΥ,
    δίπλα στο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ σου
    και ΣΩΤΗΡΑ σου ΧΡΙΣΤΟ σου…!!!
    Σε ΣΕΒΟΜΑΙ, Σε Αγαπώ
    κ που Χαθήκαμε ΣΥΓΓΝΩΜΗ σου ζητώ…!”

    Αδέλφια μου Συνάνθρωποι, κατάλαβα κι εγώ από Μικρός ότι Αυτή η Ζωή μας ΕΔΩ είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΝΗΤΗ κι ανά Πάσα στιγμή το Θνητό μας Σώμα μπορεί να Πονέσει, να Φθαρεί κ να Χάσει τη λειτουργία του… άρα σας θυμίζω ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ και βέβαια τις ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ο ένας του Άλλου ΒΑΘΙΑ, πάντα με ΕΥΧΕΣ, με ΟΜΟΡΦΑ λόγια κ πράξεις κ να ΒΟΗΘΑΜΕ ο ένας τον άλλον… όσο μπορούμε!

    Σας εύχομαι:
    ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΑΓΑΠΗ,
    ΧΑΡΑ και έτσι ΥΓΕΙΑ,
    πράξεις ΚΑΛΟΥ, ΠΑΛΗ Κακού…
    και ΠΙΣΤΗ για ΕΥΛΟΓΙΑ,
    ΓΑΛΗΝΗ, ΑΦΟΒΙΑ…
    και έτσι ΕΥ-ΨΥΧΙΑ!

  • Ένας σπάνιος άνθρωπος, μια εξαίρετη συνάδελφος. Πάντα πρόσχαρη, ευγενική, γεμάτη καλοσύνη, γεμάτη αγάπη.
    Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

  • Δεν μπορώ να το πιστέψω…. Ένας άγγελος επί της γης… Μία αγωνίστρια, μία εξαιρετική συνάδελφος και δασκάλα… Ένας θησαυρός!
    Καλό παράδεισο, κορίτσι μου!!! Θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι