«Λάμπει» δια την απουσίας του το Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο» από την Ομάδα Εργασίας για θέματα υγείας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Γράφει ο Κατσίρης Νικόλαος)

19 Μαρτίου 2022
13:32

 

Το Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο» ως το νοσοκομείο με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα καθώς και την μεγαλύτερη πληρότητα, σε κάλυψη κλινών, βάση στατιστικών, από τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας, θα έπρεπε εξ οφίτσιο, παρόλο που δεν ανήκει θεσμικά στην δικαιοδοσία της περιφέρειας, να εκπροσωπείται έστω και σε ένα άτυπο, μη θεσμικό, συμβουλευτικό όργανο της περιφέρειας, για θέματα υγείας.

Αυτού του είδους οι παραλήψεις, που είναι σημειολογικού χαρακτήρα, δημιουργούν μηνύματα δυσανάγνωστα και κλίμα εσωστρέφειας, τόσο στους πολίτες όσο και στους εργαζόμενους στον χώρο του Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο», οι οποίοι κυρίως τα τελευταία χρόνια ανεβαίνουνε τον δικό τους Γολγοθά.

Θα ήθελα να εκφράσω την δυσαρέσκεια της ιατρικής κοινότητας του Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο» καθώς ως εκπρόσωπος της στο Δ.Σ. του νοσοκομείου, έγινα αποδέκτης μαζικών διαμαρτυριών συναδέρφων μου.

Παρά ταύτα, σας διαβεβαιώνω πως θα είμαστε αρωγοί και με δημιουργικό πνεύμα, αν μας ζητηθεί η οποιαδήποτε συμβολή μας, σε ζητήματα που αφορούν την επιστημονική μας γνώση και εμβέλεια.

Κατσίρης Νικόλαος

Ακτινολόγος Επιμελητής Β΄,

Εκπρόσωπος των ιατρών στο Δ.Σ του Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο».

17 σχόλια

  • Οι γιατροί του νομού Κοζάνης δεν είναι γραμμένοι στον ιατρικό σύλλογο ? Δεν εκπροσωπείται ο ιατρικός σύλλογος? Δεν μεταφέρετε τα αιτήματα σας στο σύλλογο; Μήπως μεταξύ σας έχετε θέμα συνεννόησης τελικά; Διαμαρτυρία για την διαμαρτυρία πάλι .

  • Και θέλουν τα δεξιά Σουρδάκια του ”Ναι αλλα ο Κυριακος παιρνει εγκαιρα μετρα…” να το κανουν και πανεπιστημιακο το Μαματσειο μετά!
    Αχαχαχαχαχαχαχ καλα κρασια!

  • Το Νοσοκομείο Κοζάνης ήταν, είναι και θα είναι πάντα παρών.. Οι αριθμοί και τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν άλλωστε. Είναι άξιο απορίας που δεν επιλέχθηκε ή τουλάχιστον δε ζητήθηκε ένας γιατρός του νοσοκομείου ως εκπρόσωπος της νεοσύστατης αυτής ομάδας. Καλή επιτυχία στην ομάδα.

    • Έγινε πρόσκληση στους ιατρικούς συλλόγους και ο ιατρικός σύλλογος πρότεινε εκπρόσωπο. Οι ιατροί του Μαματσειου να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους στον σύλλογο τους που δεν τους πρότεινε.

    • Όντως απορίας άξιο αχαχαχχαχαχ!!!τι θα αλλάξει δηλαδή τώρα που έγινε η ομάδα!!!μέχρι να φύγει ο κασαπιδης και πόσα συμβούλια θα γίνουνε???να είχαμε να λέγαμε έγινε ομάδα!!!

  • Οι γιατροί του νομού είτε ιδιώτες είτε δημοσίου εκπροσωπούνται από τον ιατρικό σύλλογο. Τα παράπονά σας εκεί λοιπόν αν δεν σας ικανοποιεί ο εκπρόσωπος σας.

  • Πριν βγάλετε ανακοινώσεις δυσαρέσκειας, ρωτήστε λίγο κάποιον υπεύθυνο για την διαδικασία και ποιος σας εκπροσωπεί γιατί εκτιθεστε στο τέλος.

  • Δεν χανει και τιποτα.Ολα ειναι ενα παιγνιδι εντυπωσεων και μονον και σκοπιμων αποκλεισμων.Μηπως θυμαται κανεις,ποσες επιτροπες εχουν γινει και τι εργο εχουν παρουσιασει…

  • Σιγα.Η επιτροπη ειναι ατυπη και ως εκ τουτου δεν ειναι και σημαντικη.Ατυπες θα ειναι και οι τυχον προτασεις και ατυπως θα υπολογιζονται.Παρ`0λα αυτα ο κ.Κατσιρης εχει δικαιο, γιατι δε συμμετεχει κανεις γιατρος απο το ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ.Να ειναι τυχαιο;δε νομιζω.

  • Ζητήθηκε και στον ιατρικό και στο οδντιατρικο συλλογο αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να δεχθούμε κιόλας!!!Το ζήτησε η περιφέρεια τι σημαίνει αυτό ότι πρέπει να συμφωνούμε με την περιφέρεια???

  • Όλοι οι μάντεις μαζεμένοι. Το κείμενο έχει γενικότερους αποδέκτες. Δεν γράφει πουθενά προς περιφέρεια ή προς Μαργαρίτη ή προς ιατρικό σύλλογο. Προς όποιον είναι υπεύθυνος για την παραληψη. Σταματήστε να βλέπετε εχθρούς παντού. Μπράβο στον κ. Κατσιρη για την πρωτοβουλία του. Όντως έπρεπε να υπάρχει εκπρόσωπος από το μεγαλύτερο νοσοκομείο της περιφέρειας. Καλή επιτυχία στην ομάδα κρούσης.

    • Διάβασε σωστά ζητήθηκε είπαμε!!! και από που ήρθε από τον Άρη από την περιφέρεια τι δεν καταλαβενεις ο Μαργαρίτης τι είμαι πλάκα μας κανεις

      • ΑΝΏΝΥΜΕ 20:08 απο τα γραφόμενά σου δεν βγαίνει νόημα. Με μέσον πέρασες τηνΓ΄δημοτικού.Εκτός αν μιλάς με γρίφους η τρόμαξες απο κάτι.

  • Από πού προκύπτει ότι θα έπρεπε να καλέσουν κάποιον Σον και καλά από το Μαματσειο. Μεγάλη φαντασία έχετε.Η επισκεψιμότητα ξέρετε αλλάζει από χρονιά σε χρονιά. Οπότε μην την επικαλείται ο γιατρός είναι άδικο για τους συναδέλφους του. Κάλεσαν κάποιον από το Μποδοσάκειο? Που θα έπρεπε δηλαδή μια και οι υποδομές μετράνε στην λήψη αποφάσεων όταν είναι ορθολογικές και αμερόληπτες.

  • Γιατρέ για αυτό τον λόγο ορίστηκε το Μποδοσάκειο νοσοκομείο ως νοσοκομείο αναφοράς. Γιατί δεν πληροί ται της προϋποθέσεις για να μιλάτε για λογαριασμό όλων μας. Είναι απλά τα πράγματα όσο και να μην σας αρέσει.

  • Οι υποδομες δεν φτιαχνουν την υγεια.Γιατρους και νοσηλευτες θελουμε.Γιατροι δεν ερχονται στην Κοζανη.Το γιατι; ας το ψαξει η επιτροπη και να προτεινει και λυσεις.Εγω που δεν ειμαι επιτροπη προτεινω ν` αυξησει η Περιφερεια το επιδομα στους επικουρικους γιατρους και θα δει πως θ` αρχισουν να δηλωνουν οι γιατροι και τα νοσοκομεια της Δ.Μακεδονιας.Εχει τη χρυση ευκαιρια η Περιφερεια να γυρισει το κλιμα.Θα περιμενουμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.