Το 15ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης στέλνει μήνυμα με το μπαλόνι ενάντια στον πόλεμο στην Ουκρανία (Βίντεο)

19 Μαρτίου 2022
18:28

«Το όνειρο του παιδιού είναι η ειρήνη τ όνειρο της μάνας είναι η ειρήνη τα λόγια της αγάπης κάτω απ τα δέντρα είναι η ειρήνη. Ειρήνη είναι η μυρουδιάς του φαγητού το βράδυ τότε που το σταμάτημα του αυτοκίνητου στο δρόμο δεν είναι φόβος τότε που το χτύπημα στη πόρτα σημειώνει φίλος κ το άνοιγμα του παραθύρου κάθε ώρα σημαίνει ουρανός»

Γιάννης Ριτσος

Το 15ο νηπιαγωγείο Κοζάνης στέλνει μήνυμα με το μπαλόνι ενάντια στον πόλεμο στην Ουκρανία :Ονειρευόμαστε έναν κόσμο ομορφο. Αγαπάμε όλους τους λαούς .

Θελουμε Ειρήνη κ φιλια για όλους τους λαούς,καμμία συμμετοχή της χώρας μας στον πόλεμο!

5 σχόλια

  • Βάλαμε και τα δημόσια σχολεία τώρα στη νατοϊκή προπαγάνδα. Ο κατήφορος δεν έχει τέλος για τη “δημοκρατική Δύση”. Για τους αμέτρητους βομβαρδισμούς του θείου Σαμ δεν ακούστηκε τίποτα.
    Δυο μέτρα και δυο σταθμά.

    • Και τοτε θυμάμαι αρκετά σχολεία κανανε ζωγραφιές τραγουδάκια ηια την ειρηνη. Οταν παίρνεις θέση σανναυτη στο σχόλιο σου σημαίνει οτι εσυ παίρνεις μερος στη ρωσικη προπαγάνδα και βρίσκεις οκέι τον πόλεμο. Εμεις δεν βρίσκουμε κανένα πόλεμο οκέι και δεν γινόμαστε πιονια σαν εσένα. Αντε στο λαγούμι σου που θα πιασεις στο στομα σου τα παιδάκια και τα νηπιαγωγεία. Ρωσοφιλε πολεμοχαρη.

      • Λούνα (Luna=Σελήνη) μάλλον εκεί ζεις καημένη και τρως αμάσητα αυτά που σου σερβίρουν. Διάβασε και λίγο να μάθεις την αλήθεια γιατί είσαι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι.

    • Ο κομμουνισμός πέθανε τον περασμένο αιώνα. Οι φίλοι σου ο Πούτιν και τ’ άλλα παλιά συντρόφια, νεοφιλελεύθεροι του (κερατά)καπιταλισμού είναι και μαζί με το ΝΑΤΟ σκοτώνουν παιδιά. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.