«Η Ώρα της Γης»: Ο Δήμος Κοζάνης συμμετέχει  στην παγκόσμια πρωτοβουλία για το περιβάλλον

21 Μαρτίου 2022
12:41

Ο Δήμος Κοζάνης συμμετέχει ενεργά, για ακόμα μία χρονιά, στην παγκόσμια πρωτοβουλία της WWF «Η Ώρα της Γης»  και καλεί τους πολίτες το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022, στις 20:30, να σβήσουν τα φώτα και να στείλουν αποφασιστικό μήνυμα συμμετοχής για την προστασία του περιβάλλοντος.

Εδώ και 15 χρόνια η Ώρα της Γης είναι μια ευκαιρία, για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, να ενώσουν τις φωνές τους και να στείλουν όλοι μαζί ένα ξεκάθαρο μήνυμα για ένα μέλλον βιώσιμο για όλους, για έναν κόσμο ασφαλή, όπου ο κάθε άνθρωπος θα έχει ίσες ευκαιρίες να εκπληρώσει τα όνειρά του.

Η επιλογή αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή μας, που βιώνει την μεταβατική περίοδο της απολιγνιτοποίησης, αποτελεί στοίχημα για την υιοθέτηση επιλογών που οδηγούν στη διασφάλιση της αειφορίας και της βιωσιμότητας, στην κατεύθυνση μιας πράσινης ανάπτυξης.

Σε αυτή την κατεύθυνση ο Δήμος Κοζάνης θα διακόψει τη φωταγωγία στο δημοτικό φωτισμό από τις 20.30 και για μία ώρα, στα κάτωθι σημεία:

Δ.Ε  ΚΟΖΑΝΗΣ

στην πόλη της Κοζάνης

  • Δημοτικός Κήπος
  • Κεντρική πλατεία Νίκης μαζί με τον πεζόδρομο επί της Ειρήνης
  • Καμπαναριό
  • Δημοτικό Ωδείο
  • Επί της οδού Τριανταφυλλίδη στο ύψος του Αγίου Νικολάου

Δ.Ε ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ

στην Κοινότητα Δρεπάνου

  • Πλατεία Ηρώων
  • Κεντρική πλατεία πλησίον της εκκλησίας Αγία Τριάδος

Δ.Ε  ΑΙΑΝΗΣ

στην πόλη της Αιανής

  • Κεντρική Πλατεία

Δ.Ε  ΕΛΙΜΕΙΑΣ

στην Κοινότητα Κρόκου

  • Κεντρική Πλατεία

Δ.Ε  Δ. ΥΨΗΛΑΝΤΗ

στην Κοινότητα Μαυροδεντρίου

  • Κεντρική Πλατεία

5 σχόλια

  • Ένας Δήμος ανύπαρκτος που για να δείχνει ότι κάτι κάνει, έχει πάρει με τη σειρά όλες τις παγκόσμιες ημέρες και τις γιορτάζει ανάβοντας και σβήνοντας φώτα, ή βάζοντας χρωματιστά φώτα και έναν προτζέκτορα στο καμπαναριό!!!!!!!

  • ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ!!!
    ΦΘΑΝΕΙ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΑΣ!

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ;

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΕΡΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.
    ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.

    ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ;

    ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΟΖΑΝΗ ΟΧΙ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!!!

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΘΗΝΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΙΓΝΙΤΗ!!!

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ!!!

  • Σε λίγο καιρό η φωταγωγία θα διακοπεί έτσι κι αλλιώς μιας και δε θα μπορούμε να ανταποκριθούμε στο κόστος…

  • Εγώ ρε πιδίμ πάλι εκείνη την ώρα λέω να τα δώσω ένα ντουμάνι όλα θερμοσίφωνο κουζίνα φώτα και τα κλαρίνα τέρμα για να υμνήσω την βλακεία του διαγωνισμού ο ηλιθιότερος του πιο ηλίθιου λαού που γίνεται παγκόσμια με δώρο δωρεάν λοβοτομή

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.