Γρεβενά: Σμπαράλια έγινε το παμπρίζ του αυτοκινήτου του 24χρονου φύλακα (Φωτογραφίες)

21 Μαρτίου 2022
15:50
Κανένα σχόλιο

Κόπηκε η ανάσα στους κάτοικους της περιοχής Ιτέας στα Γρεβενά από την μεγάλη έκρηξη στο εργοστάσιο της ΕΛΤΕΚ.

Μετά την έκρηξη στην ΕΛΤΕΚ και την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, ξεκίνησαν άμεσα οι έρευνες για τον εντοπισμό τριών αγνοουμένων, η οποία δυστυχώς δεν έχει αποδώσει.

aytokinito-fylaka__4_

Όπως είπε νωρίτερα στο protothema.gr o αντιδήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης για τον νεαρό γύλακα του εργοστασίου, «δεν έχει τραυματιστεί αλλά έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ»,. Σύμφωνα με την διοικήτρια του νοσοκομείου Γρεβενών Ευτυχία Καπάτου που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κατάσταση υγείας του φύλακα δεν εμπνέει ανησυχία ενώ του έχουν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες.

Στις εικόνες που φέρνει τώρα στην δημοσιότητα το protothema.gr φαίνεται το αυτοκίνητο του 24χρονου φύλακα το πίσω παμπρίζ του οποίου από το ωστικό κύμα που προκάλεσε η ισχυρή έκρηξη έχει γίνει σμπαράλια.

aytokinito-fylaka__3_

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την έκρηξη, ο φύλακας κατάφερε να οδηγήσει το αυτοκίνητό του μέχρι το κέντρο του χωριού Ιτέα που βρίσκεται λιγότερο από τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από τη μονάδα παραγωγής. Στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε η κα. Σουλτάνα, η οποία διατηρεί φούρνο λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που ο φύλακας άφησε το αυτοκίνητό του, άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο τη στιγμή της έκρηξης, είδαν μαύρο καπνό και οι κάτοικοι του χωριού πετάχτηκαν έξω στον δρόμο εντρομοι.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα οι τρεις εργαζόμενοι θεωρούνται προς στιγμήν αγνοούμενοι και οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν ενημερώσει τους συγγενείς τους για το εάν κατέληξαν. Ωστόσο, η ισχύς της έκρηξης, το γεγονός πως ισοπεδώθηκε το εργοστάσιο αλλά και το ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί ίχνη που να υποδεικνύουν πως οι εργαζόμενοι είναι ζωντανοί, αφήνουν λίγες ελπίδες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αρμόδιες αρχές προσπαθούν να διασαφηνίσουν με τη διοίκηση της εταιρείας σε ποιο τμήμα εργάζονταν οι αγνοούμενοι προκειμένου να εντοπιστούν ίχνη τους και εάν απαιτηθεί θα διενεργηθούν και εξετάσεις γενετικού υλικού.

ΠΗΓΗ https://www.protothema.gr/

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.