kozan.gr: Χ. Ελευθερίου: “Σύσσωμη η αντιπολίτευση (εκτός της Λαϊκής Συσπείρωσης που απείχε) αποφάσισε την επέκταση της λαϊκής μόνο στην Βενιζέλου και την Υψηλάντου χωρίς όμως την οδό Καραολή – Ήρθε κι η επιστολή της Αστυνομίας που είναι αντίθετη με την απόφαση του Δ.Σ.”

21 Μαρτίου 2022
18:27
To πρόβλημα της χωροθέτησης της Λαϊκής υπήρχε εδώ και χρόνια. Μετά την ανάπλαση των Σερβίων ένα μέρος της Λαικής μεταφέρθηκε στην οδό Αγίου Γεωργίου χωρίς όμως ΠΟΤΕ να παρθεί απόφαση ΔΣ γιατί φυσικά η Αστυνομία δεν θα έδινε ΠΟΤΕ άδεια να κοπεί η πόλη στα δύο.
Για μία δεκαετία λοιπόν η Λαϊκή αγορά λειτουργούσε ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε κεντρικότατο δρόμο των Σερβίων. Η νέα δημοτική αρχή όπως είχε υποχρέωση έφερε τον κανονισμό της λαϊκής αγοράς και την νέα νόμιμη θέση της ΛΑΙΚΗΣ για ψήφιση στο ΔΣ οπότε και ψηφίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ.
Τα μέτρα όμως για τον ύπουλο ιό όμως απαιτούσαν αποστάσεις στους πάγκους της Λαικής Αγοράς οπότε η Λαϊκή αγορά επεκτάθηκε αναγκαστικά και σε έναν ακόμη δρόμο την οδό Καραολή. Στην πρώτη Δευτέρα που η Λαϊκή πραγματοποιήθηκε στην οδό Καραολή η κυρά Νίκη η μάνα μου μου λέει αυτολεξεί:
Mπράβο παλικάρι μου. Όλα τα πράγματα είναι κοντά και δεν ταλαιπωρείτε ο κόσμος. Μόνο ΜΠΡΑΒΟ λέει ο κόσμος που αλλάξατε θέση στην Λαϊκή Αγορά.
Οι εκθέτες ήταν ικανοποιημένοι ο απλός κόσμος ήταν ικανοποιημένος οπότε το πείραμα της μεταφοράς της Λαικής ήταν σίγουρα πετυχημένο και ένα πρόβλημα τουλάχιστον δεκαετίας έβρισκε επιτέλους λύση. Δημιουργήθηκε όμως και ένα θέμα με ελάχιστους εμπόρους της παλιάς θέσης της λαϊκής. Θεώρησαν ότι το κατέβασμα της Λαϊκής κατά μία παράλληλο (20 μέτρα παρακάτω) ερήμωσε τα μαγαζιά τους.
Πάντα οι αλλαγές χαλάνε ισορροπίες για αυτό και η νέα Δημοτική Αρχή ζήτησε επέκταση της λαικής και στον πάνω παράλληλο της παλιάς Λαϊκής Αγοράς στην οδό Βενιζέλου ψάχνοντας για μία ακόμη χρυσή τομή. Στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ μετά από παλινδρομήσεις σύσσωμη η αντιπολίτευση (εκτός της Λαϊκής Συσπείρωσης που απείχε) αποφάσισε την επέκταση της Λαικής μόνο στην Βενιζέλου και την Υψηλάντου χωρίς όμως την οδό Καραολή που υπήρχε στην πρόταση της Δημοτικής Αρχής.
Δηλαδή τι έκανε το ΔΣ;;; Δημιούργησε ένα ακόμη πρόβλημα εκεί που δεν υπήρχε ενώ η αρμόδια αντιδήμαρχος η Νανά Γκαμπούρα φώναζε ότι εκεί η Λαική αγορά ΔΕΝ “χωράει”. Ήρθε φυσικά και η επιστολή της Αστυνομίας που είναι αντίθετη με την απόφαση του ΔΣ. Οι εκλογές ,κύριοι και κυρίες της αντιπολίτευσης, τελειώνουν την επομένη μέρα από την τέλεσή τους. Μετά μένει μία τετραετία για την επίλυση των προβλημάτων των Δημοτών και όχι για την δημιουργία νέων ανύπαρκτων προβλημάτων.
Οι Δημότες πλέον γνωρίζουν ότι η Δημοτική Αρχή δεν φοβάται να αγγίξει προβλήματα χρόνων μιας και έχει αποδείξει ότι το ”πολιτικό κόστος” της είναι παντελώς αδιάφορο αρκεί οι αποφάσεις της, να είναι προς το καλό της πλειοψηφίας των πολιτών μας.
Κύριοι της αντιπολίτευσης ΟΛΟΙ θα κριθούμε στις εκλογές του 2023 μέχρι τότε υπομονή και προσοχή στο τι ψηφίζουμε.

5 σχόλια

  • ΕΠΕΙΔΉ Ο ΚΎΡΙΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΑΓΝΟΕΙ Ή ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ή ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΖΟΙ
    Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ
    ΟΧΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ “Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ” ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ 2/3 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ 7 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 27 ΕΙΝΑΙ “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ”. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΛΑΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ;

    ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ” ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΩΡΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ………………………………………………..

  • Να δεις ποιοι ψήφισαν να αγοράσει ο δήμος ανοιχτές πισίνες από ιδιώτη…….
    ναμεταφερθεί το γραφείο του κτελ…..να δεις ποια γνωμοδότηση έχει η αστυνομία για αυτό….
    να δεις ποιος ήταν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου 2010-2013 τα χρόνια που η λαική όπως γράφει ο ελευθερίου δούλευε χωρίς άδεια……

  • ΕΠΕΙΔΉ Ο ΚΎΡΙΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΑΓΝΟΕΙ Ή ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ή ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΖΟΙ
    Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ
    ΟΧΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ “Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ” ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ 2/3 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ 7 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 27 ΕΙΝΑΙ “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ”. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  • ο δήμαρχος που είπε ότι ο μουρουρούλης της απολιγνιτοποίησης είναι ο ρεχάγκελ;
    μια και τον βρήκαμε μια και γράφει για πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει , η αθλήτρια η τζικανούλα η βαλκανιονίκης, όλα καλά;

  • Χεχε δεν πλητουμε ποτέ στα Σέρβια τώρα έχουμε δήμαρχο που κάνει αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.