Πραγματοποιήθηκαν, την Κυριακή 20/3, στο Γυμναστήριο ΔΑΚ Λευκόβρυσης του Δήμου Κοζάνης, οι αγώνας τοξοβολίας κλειστού χώρου (Φωτογραφίες)

21 Μαρτίου 2022
21:58

 

            Τη Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, ο Αθλητικός Όμιλος Τοξοβολίας Κοζάνης «ΤΟΞΟΚΛΥΤΟΙ» με συνδιοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας Δήμου Κοζάνης και τον Δήμο Κοζάνης, διοργάνωσε Αγώνα Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ Λευκόβρυσης του Δήμου Κοζάνης.

Ο Αθλητικός Όμιλος Τοξοβολίας Κοζάνης «ΤΟΞΟΚΛΥΤΟΙ» ως διοργανώτρια ομάδα, συμμετείχε με αθλητές/τριες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, οι οποίοι/ες έλαβαν τις παρακάτω διακρίσεις :

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ (RECURVE)

Α’ Κατηγορία Ανδρών 18μ

          1ος  Μιχαήλ Γερονάτσιος   (Χρυσό μετάλλιο)

          2ος  Γεώργιος Δραγατσίκας  (Ασημένιο μετάλλιο)

          3ος  Θεόδωρος Πετκίδης (Χάλκινο μετάλλιο)

Α’ Κατηγορία Ανδρών Κάτω των 18 ετών 18μ

          1ος Κωνσταντίνος Πετκίδης  (Χρυσό μετάλλιο)

           2ος Παντελής Πετκίδης (Ασημένιο μετάλλιο)

Α’ Κατηγορία Γυναικών Κάτω των 18 ετών 18μ

          1η Μαρία Μήτσιου  (Χρυσό μετάλλιο)
Β’ Κατηγορία Ανδρών 18μ
          10ος  Φώτιος Καραγιάννης
11ος  Dobra Agim
15ος  Αιμιλιάνος Μήττας

Β’ Κατηγορία Γυναικών 18μ
          5η  Σωτηρία Καϊόγλου
7η  Αγνή Καρμαζή
8η  Αναστασία-Μαρία Κωνσταντινίδου

Κορασίδων 18μ
          3η  Χριστίνα Μήτσιου (Χάλκινο μετάλλιο)

Παμπαίδων 18μ
           4ος  Ευάγγελος Γερονάτσιος

Πανκορασίδων 18μ
          2η  Ευαγγελία-Μαρία Κιούλογλου (Ασημένιο μετάλλιο)
4η  Ζωή Δεμερτζίδου
5η  Ελένη – Μαρία Καραμάρκου
7η  Πολυξένη Ευσταθιάδου
8η  Άννα-Μαρία Καραμάρκου
11η  Ηλέκτρα Χρυσούλα
13η  Αναστασία Σιάσιου

Παμπαίδων Β΄ 18μ
          1ος  Ευάγγελος Χρυσούλας (Χρυσό μετάλλιο)
2ος  Ιωάννης – Ιάσονας Σιάσιος (Ασημένιο μετάλλιο)
Πανκορασίδων Β΄ 18μ
          1η  Μαρία Πετκίδου (Χρυσό μετάλλιο)
2η  Αναστασία Πετκίδου (Ασημένιο μετάλλιο)

BARE BOW
Β’ Κατηγορία Ανδρών 18μ
           1ος  Βασίλειος Μακαρώνης (Χρυσό μετάλλιο)

LONG BOW 
Κατηγορία Ανδρών 18μ
           1ος  Δημήτριος Μπουντούλας  (Χρυσό μετάλλιο)

          Το Δ.Σ. εκφράζει τα συγχαρητήριά του σε όλους τους αθλητές/τριες για τη συμμετοχή και  τις επιδόσεις τους, αλλά και τους γονείς για τη στήριξη και τη βοήθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του αγώνα καθώς και κατά τη διεξαγωγή του. Στην προπονήτρια μας Αναστασία-Μαρία Κωνσταντινίδου και στον προπονητή Λάζαρο Παπουτζή για τη στήριξη στους αθλητές και τη βοήθεια τους.
Παράλληλα, ευχαριστούμε θερμά όλα τα Σωματεία που τίμησαν τη διοργάνωση με την συμμετοχή 86 αθλητών/τριων. Ιδιαίτερες ευχές αξίζουν στην Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και τον Δήμο Κοζάνης, στους οποίους δεσμευόμαστε για ακόμα περισσότερες διοργανώσεις και αντίστοιχες επιτυχίες.
Ευχαριστούμε  ιδιαίτερα το  παράρτημα Νομού Κοζάνης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης  (Ε.Ο.Δ.), που κάλυψε σε Πρώτες Βοήθειες τον αγώνα .Η Ε.Ο.Δ συμμετείχε με 5 διασώστες και πλήρη διασωστικό εξοπλισμό.
Τα χαμόγελα των νέων αθλητών/τριων είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας. Να έχουμε πάντα επιτυχίες και να διοργανώνουμε τέτοιους αγώνες! Και πάνω απ’ όλα να απολαμβάνουμε το άθλημα!

Ένα σχόλιο

  • Δε θα μπορούσε τίποτα να επισκιάσει τη μοναδική διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων Τοξοβολίας. Ευχαριστούμε από καρδιάς! Συγχαρητηρια σε όλους! Επιτρέψτε μου όμως να εκφράσω τη δυσαρέσκεια μου στη Δημοτική αρχή. Υπήρξαν διοργανωτές, αθλητές και θεατές, ανάμεσα τους και επισκέπτες από άλλες πόλεις, οι οποίο παρέμειναν στο γυμναστήριο για πάνω από 10 ώρες. ΠΆΓΩΣΑΜΕ!! Αυτό θα πω. Επιτέλους συντηρήστε και κάτι κ. Δήμαρχε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.