kozan.gr: Να μην χορηγηθεί σύμφωνη γνώμη για την πρόσληψη του Καλλιτεχνικού Διευθυντή Γιώτη Βασιλειάδη στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κοζάνης αποφάσισε το Υπουργείο Πολιτισμού – Τι αναφέρει σε απόφασή του

22 Μαρτίου 2022
15:59


 Να μην χορηγηθεί σύμφωνη γνώμη για την πρόσληψη του Καλλιτεχνικού Διευθυντή Γιώτη Βασιλειάδη στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κοζάνης αποφάσισε το Υπουργείο Πολιτισμού. Τι αναφέρει σε απόφασή του

21 σχόλια

  • Ο λαλίστατος κατά τ’άλλα πρόεδρος του Δηπεθε που χάθηκε ρε παιδιά? Όταν αλλάξαμε δημοτική αρχή, κάθε μέρα έβγαινε να κουνήσει το δάκτυλο του στον πρώην δήμαρχο, στο προηγούμενο ΔΣ και στον προηγούμενο καλλιτεχνικό διευθυντή για λανθασμένες αποφάσεις…

  • Επιτέλους και μια σωστή και δίκαιη απόφαση. Ας ελπίσουμε να τη σεβαστούν στο δηπεθε γιατί αυτοί από την επιθυμία τους να κάνουν καλλιτεχνικό διευθυντή τον Βασιλειάδη, είναι ικανοί να μην παρουν τη συμφωνη γνώμη του υπουργείου και να το επιχορηγήσει το θέατρο ο υποψήφιος από τη σύνταξη της δεη

  • Μπράβο στο kozan.gr που κάνει δημοσιογραφική έρευνα και μας δείχνει τις αποφάσεις γιατί καπου διαβασαμε σήμερα οτι το υπουργειο ζητουσε απλα τα έγγραφα αποφασεων απο το ΔΗΠΕΘΕ.

  • Να παραιτηθούν όλοι από τις θέσεις τους. Έχουν κάνει ρεζίλι τον θεσμό πανελλήνια. Δεν είναι μαγαζί τους, είναι δημόσιο.

  • Επιτέλους κάντε και κάτι σωστό εκεί στο δημαρχείο…
    Μάλλον ο Λάζαρος θα αναλάβει και καλλιτεχνικός διευθυντής…

  • Αν δεν παραιτηθούν όλοι ντροπή τους.. Όσο για όσα έλεγε ο δήμαρχος σε αυστηρό ύφος ως απάντηση στον κουζιακη, του απάντησε σήμερα η απόφαση..

  • Ωρα για παραιτήσεις του ΔΣ, έχουν εκθέσει το Δημο και την Κοζάνη ανεπανόρθωτα στο πανελλήνιο. Να ζητήσει τις παραιτήσεις ο Δήμαρχος δεν υπάρχει άλλη οδός.

  • Υπάρχουν και ευθύνες σε αυτόυς που ξεκίνησαν την όλη διαδικασία και πρέπει να αποδοθούν κατακέφαλα

  • Ντράπηκε και η ίδια η ντροπή με το Μούτο και την κουστωδία του!!!! Είναι μια πρώτη δικαίωση για τους υπόλοιπους υποψηφίους καθώς και για τους ηθοποιούς που εξέδωσαν επιστολή διαμαρτυρίας!

  • Η αποφαση αυτή εκθετει ολο το ΔΣ με τις προηγουμενες αποφασεις τους.
    Μην τους χαϊδευετε αλλο τα αυτια, ηταν παρατυποι απο την αρχή και μας εχουν κανει ρεζιλι ως πολη.

  • έχετε διαλύσει την Κοζάνη ρε άχρηστοι έφυγαν οι πιλότοι παραπαίει η Κοζάνη χαμός στους δρόμους έλεος ρε

  • Δήμαρχε σου έχω σοβαρή πρόταση! Ανέλαβε όπως την θέση του προέδρου της δημοτικής βιβλιοθήκης,και την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του θεάτρου! Άλλωστε εκεί στο δημοτικό μέγαρο είναι στα φόρτε του τό θέατρο του παραλόγου.

  • Δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή τους. Η απόφαση του υπουργού λέει κομψά αυτό το πράγμα. Γιατί οι κύριοι αυτ θέλουν ντε και καλά τον Βασιλειάδη ως διευθυντή; Με τόσες καταγγελίες έπρεπε να παραιτηθούν όλοι.

  • Αυτή η δημοτική αρχή έθεσε τον πήχη για τα επόμενα 20 χρόνια. Τέτοιες θα είναι όλες στο εξής, θα τιμωρούμε τον ένα θα βγαίνει ο επόμενος άχρηστος. Δείτε περιφέρεια και άλλους δήμους εδώ κοντά για το έργο. Κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν πρόκειται να ασχοληθεί πλέον με τέτοιο τσίρκο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.