Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης: Να επιστρέψουν στις θέσεις τους ζητούν οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή (Βίντεο)

24 Μαρτίου 2022
03:34

 

Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης. Να επιστρέψουν στις θέσεις τους ζητούν οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή. Απόσπασμα από την εκπομπή +News

60 σχόλια

  • Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε για ακόμη μία φορά…οι γνωστές καραμέλες….κύριε Πατέρα; δηλαδή οι δικοί μας οι γιατροί, παθολόγος, καρδιολογος, πνευμονολογος και παιδίατρος που έκαναν το εμβόλιο είναι μ…; νταξειιι πάμε παρακάτω

    • Δηλαδη οσοι το κανανε πρεπει να ανταμειφθουν…..? και οσοι δεν το κανανε πρεπει να τιμωρουνται? και ποια η διαφορα οσων το κανανε και οσοι οχι, δεν κολανε? το περνανε πιο ήπια? δεν το μεταφερουν? Δες ποσα κενα εχουν τα νοσοκομεια του νομου, και ρωτα ποιοι νοσηλευονται τωρα. Και επειδη θα γραψεις παλι αυτο που εχεις στο μυαλο σου στανταρ , πανε στο τεχνητο νεφρο στο μποδοσακειο να βρεις νοσηλευτες…

  • Καρυπιδη λες ανακρίβειες και εκτίθεσαι, η νέα καραντίνα είναι 5 μέρες και βγαίνεις με αρνητικό τεστ …αυτό έκανε και ο πρωθυπουργός όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες

  • Εκεί στην πείνα μέχρι να προσαρμοσθείτε στο Νόμο.!! Αν δεν σας αρέσει πηγαίνετε να ανόξετε μαγαζιά να βγαλετε μεροκάματο εκτός νοσοκομείών. Μπήκατε στο δημόσιο παραθυράτοι και πουλάτε και εξυπνάδες κανοντας πολιτική !!

  • Ο Πατέρας ειναι γιατρός και οι υπόλοιποι είναι μπακάληδες ; Στο καλό και να μας γράφετε. Ανοιξτε γιατρεία εξω και δουλεψτε αν δεν σας αρέσει

  • Μια ερωτηση, οι υγειονομικοι που δεν εμβολιαζονται θα ανεβαιναν σε ενα αεροπλανο
    να ταξιδεψουν αν μαθαιναν οτι ο πιλοτος που θα το πιλοταρει ειναι μεθυσμενος? Κατι αναλογο συμβαινει και για εναν ασθενη οταν μαθει οτι ο γιατρος που θα τον εξετασει η ο νοσηλευτης που θα τον φροντισει ειναι ανεμβολιαστοι!!! Πραγματικα ειναι ανεξηγητο υγειονομικοι να μην εμβολιαζονται!!!! Σηκωνεις τα χερια ψηλα!!!

      • Συγκλονιστικό επιχείρημα!
        Και στον πάτο ο ασθενής μπορεί να κολλήσει κι από τον ανεμβολίαστο και από τον εμβολιασμένο…

        • Οι υγειονομικοί είναι υποχρεωμένοι να εμβολιάζονται πρώτοι για όλα για μην πας για σπασμένο πόδι και φεύγεις π.χ με H1N1.
          Θυμάμαι μια αφίσα πριν από χρόνια που υπάρχει ακόμα στο νοσοκομείο που παροτρύνει τους υγειονομικους να κάνουν το εμβόλιο της γρίπης που κανένας δεν έκανε.

    • Δυστυχώς ανεβαινουν σε μεσα μεταφορας οι ανεμβολιαστοι και οι εμβολιασμενοι οδηγοι παθαινουν ξαφνικα εγκεφαλικα και καρδιακες ανακοπες . Πειτε μου πώς το βλεπετε ολο αυτο; ειναι δικαιο;

    • Αν από τους δυο γνωστούς σου πιλότους ο ένας σου λέει είναι ασφαλές το αεροπλάνο και ο άλλος σου λέει ότι έχει σοβαρό πρόβλημα, εσύ τι θα κάνεις θα μπεις στο αεροπλάνο η θα πας με το τρένο;;

  • Πολιτική συζήτηση με θέμα την υγεία. Καθαρά πολιτική.
    Ο κ.Πατέρας μίλησε για ανοσία απο την νόσηση για πολλούς μήνες τότε ό ίδιος σε πολύ πολύ μικρό χρονικό διάστημα γιατί κόλλησε δύο φορές???? συνδικαλιστές με θέμα την υγεία. Αυτούς τους μήνες ρωτήστε όλους αυτούς που δούλευαν τι έχουν τραβήξει. Δουλειά? προσοχή? χωρίς άδεια?
    και τώρα οι ανεμβολίαστοι που νόσησαν και είναι αρνητικοί συνεχίζουν με αναρρωτική άδεια. γιατί δεν επιστρέφουν?
    καθαρά εκδηκιτική πράξη στους συναδέλφους όταν οι ίδιοι τους χαρακτήριζαν έτσι. Εμβόλιο κύριοι ή στο σπίτι σας για να τελειώνουμε.
    Τα δικά σας πολιτικά τερτίπια δεν θα τα περάσετε σε όλους.

    • Από τον Άρη κατέβηκες παιδί μου;
      Δεν βλέπεις τι γίνεται με τη νόσηση των πλήρως εμβολιασμένων;
      Γέμισε η χώρα νοσούντες πλήρως εμβολιασμένους που μεταδίδουν τον ιό νόμιμα βεβαίως-βεβαίως!
      Δες λίγο και τα ποσοστά των πλήρως εμβολιασμένων διασωληνωμένων.
      Τα εμβόλια των δέκα μηνών (sic), αλήθεια δεν βλέπω να σχολιάζεις το γεγονός της πέρα από κάθε έννοια θεσμοθετημένης επιστημονικής διαδικασίας και μεθοδολογίας κυκλοφορίας “εμβολίων” εντός δέκα μηνών, κάθε άλλο παρά ανταποκρίθηκαν στις αρχικές προσδοκίες και στη διαφήμιση που τα έκαναν.
      Στο κάτω-κατω αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα των υγειονομικών να είναι επιφυλακτικοί .
      Ανάμεσά τους υπάρχουν, πανελληνίως, διακεκριμένοι επιστήμονες παγκοσμίου κύρους.
      Εκείνο που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει, είναι να τους πετάει στο δρόμο.
      Ανθρώπους που έχουν στηρίξει το ΕΣΥ σε δύσκολες καμπές του.
      Σύνελθε λοιπόν και σοβαρέψου ΤΑΧΙΣΤΑ!

  • Υγειονομικοί όλους αυτούς τους μήνες που ήτανε οι εμβολιασμένοι τα έβγαλαν πέρα μόνοι τους χωρίς τους υπόλοιπους συναδέλφους τους. Το να μιλάνε τώρα που ετοιμάζεται να έρθει η απόλυσή τους που έχουν ξεσηκωθεί και φωνάζουν και μιλάνε όχι κύριοι και κυρίες αν δεν έχετε εμβολιαστεί δεν θα είσαστε στο υγειονομικό τομέα !

    • Έχεις χάσει επεισόδια.
      Από την αρχή μιλούσαν.
      Αλλη φορά πριν γράψεις να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό.
      Εαν έχεις εξασθενημένη μνήμη υπάρχει και η σχετική φαρμακευτική αγωγή.

  • Πάντως παρατηρούμε οτιοι δημοσιογράφοι του καναλιού, ούτε κουβέντα για το Μποδοσάκειο! Ως κόρη οφθαλμου η προφύλαξη. Σταθερή και μακροχρόνια. Οχι ότι δεν υπονοούμε τιποτα. Οποιος στενοχωρηθεί πάλι, με τις υγείες του.

  • Στη (νέο)δημοκρατική Ελλάδα τα σύννεφα της αλαζονείας, της περιφρόνησης, της απαξίωσης και του συγκεκαλυμένου διωγμού δεν μπορεί πλέον να τα κρύψει ο πρωθυπουργός.

  • Γίνεται χαμός με το πόσο εύκολα μεταδίδουν οι εμβολιασμενοι που δεν κάνουν κανένα τεστ, αλλά μετά τους φταίνε οι ανεμβολιαστοι που όπου τους επιτρέπεται να πάνε, πάνε με τεστ.Στις Αποκριές ριχτηκαν όλοι μέσα στα μαγαζιά, αφού ο Δήμαρχος για καλό μας δεν έκανε τίποτα και μεταφέρθηκε όλη η Αποκριά σε συγκεκριμένα μαγαζιά. Μετά εκτινάχθηκαν τα κρούσματα στα ύψη. Μεταξύ τους ήταν οι εμβολιασμενοι. ΠΔεν υπάρχει γιατρειά με την πλύση εγκεφάλου που έχετε υποστει. Ξεκολληστε!!!

  • Γειά σας . Θα ήθελα να ρωτήσω σ όλους αυτούς που σχολιάζουν πικροχολα εδώ μέσα . Σ έναν έναν ξεχωριστά τι προσφέρουν στη ζωή τους περισσότερο από αυτούς τους ανθρώπους . Αυτούς που κάποτε τους φρόντισαν τους στρωσαν το κρεβάτι φρόντισαν να γίνουν καλά όταν νοσουσαν από οτιδήποτε. Αυτούς που άλλαζαν το βρακί της μανας τους όταν εσείς την πετουσατε σε διαφορά ιδρύματα γιατι σας βρωμουσε . Μην μιλάτε πολύ λοιπόν ιδεολόγοι ηλίθιοι κυβερνητικοί και μη . Φροντίσετε μια μα μια φορά στη ζωή σας να κάνετε κάτι καλό . Σας σιχαθηκα υποκριτές και γελοίοι , ανίκανοι χαραμοφάηδες τεμπέληδες που παίζετε με τις ζωές των ανθρώπων. Το εμβόλιο σας μάρανε , αφήστε τον κάθε άνθρωπο να κάνει ότι θέλει τελικά . ΔΕΝ ΚΟΥΡΆΣΤΗΚΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ; ΦΤΆΝΕΙ

    • Υπάρχουν πολλά παραγωγικά επαγγέλματα μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Τώρα για να το λες και μην το γνωρίζεις μάλλον εσύ είσαι ο χαραμοφάης και κανένας άλλος.
      Τώρα όσο αναφορά για το βρακί που μιλάς πάντα μόνοι μας το αλλάζαμε εκτός αν μιλάς από προσωπική εμπειρία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.