kozan.gr: Συμπολίτης μας έκανε αγωγή στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας λόγω ζημιών που προκλήθηκαν στο όχημά του μετά από σύγκρουση με αγέλη αγριόχοιρων

24 Μαρτίου 2022
04:31

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει το θέμα, στις 8/4/2022 εκδικάζεται στο Πρωτοδικείο Κοζάνης,  η αγωγή που κατέθεσε συμπολίτης μας κατά της Π.Δ.Μ. και του Ελληνικού Δημοσίου με την οποία ζητά να του καταβάλει η Π.Δ.Μ. ποσό ύψους 2.161,60 ευρώ (1.202,80 για υλικές ζημιές +200 μείωση αξίας +300ηθική βλάβη) από αστική ευθύνη, λόγω ζημιών που προκλήθηκαν στο όχημά του μετά από σύγκρουση με αγέλη αγριόχοιρων στο 8ο χλμ της Εθνικής Οδού Κοζάνης-Φλώρινας, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πτολεμαΐδα προς Κοζάνη.

kozan.gr

7 σχόλια

  • ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΣΚΑΕΙ ΣΤΗΝ ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΒΛΑΒΗ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΝΑΤΙΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ?

      • Ε ναι τότε μπορούμε να οδηγούμε οπουδήποτε ασφαλείς! Τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας κ τα διόδια για πλάκα τα πληρώνουμε;

  • ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ .ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΗΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΙΝΕΤΕ….ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΠΟΛΥΜΗΛΟΥ..ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΜΥΝΗΣΗ…ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΥΧΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ….

  • Αν τα πάρει ενημερώστε με. Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω και δεν υπάρχει ούτε προειδοποιητικη πινακίδα.

  • Δεν πρόκειται να πάρει μία! Θα έπαιρνε μόνο αν ο δρόμος ήταν χαρακτηρισμένος “κλειστός αυτοκινητόδρομος”. Στους υπόλοιπους δρόμους όποιον πάρει ο χάρος!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι