Στην Κοζάνη ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης για τα εγκαίνια του φωτοβολταϊκού Πάρκου του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, στα Λιβερά, την Τετάρτη 6 Απριλίου

24 Μαρτίου 2022
12:35

Στην Κοζάνη ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης για τα εγκαίνια του φωτοβολταϊκού Πάρκου του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, στα Λιβερά, την Τετάρτη 6 Απριλίου .

41 σχόλια

    • Καλώς να έρθει, ο παππούς του ως μακεδονομάχος οπλαρχηγός απελευθέρωσε τη Δυτική Μακεδονία και ο εγγονός την κατέστρεψε!!!

  • Καλώς να ορίσει… Πάρτε σωσίβια, αντίσκηνα, κράνη, τρόφιμα για 10 μέρες και ότι προκύψει. Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα είναι παράδεισος!!!!

  • Τσιριζαιοι ξυδακι,παρτετο αποφαση και την επομενη τετραετια παλι πρωθυπουργος θα εναι και ο τσιπρας θσ πνιγει τον πονο του στην βιλα του στο σουνιο,οδηγωντας το ταχυπλοο του!!!!!! Αχαχαχαχα!!!!

  • Εμπρός ας βγούμε να διαμαρτυρηθούμε,ο τύπος πήγε το ρεύμα στο θεό,τα σούπερ επίσης,δεν κατεβάζει τον φόρο στα καύσιμα.
    Στέλνει όπλα μόνος του, μπλέκοντας μας σε μια διαμάχη και βάζοντας μας στο κάδρο χωρίς λόγο.
    Κλείνει τη ΔΕΗ μόνος του 20 χρόνια νωρίτερα από την υπόλοιπη Ευρώπη γιατί δεν του κόβει.

    Ας γίνουμε η αρχή να διαμαρτυρηθούμε γιατί αυτός είναι επικίνδυνος και το έχουμε καταλάβει όλοι πια.

  • Ανεπιθύμητος! Να μην πατήσει καθόλου! Κρανίου τόπος έγινε η περιοχή. Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για το συγκεκριμένο έργο. Πού θα βοσκήσουν τα γίδια; Πού θα φωλιάσουν οι πέρδικες, που ήταν γεμάτη η περιοχή; Πού θα περιφέρονται τα άγρια και ημιάγρια γουρούνια; Και τα χειρότερα έρχονται, χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα στην περιοχή μας θα σκεπαστούν με καθρεφτάκια, για την κερδοφορία του Λάτση, των Γερμανών, των λίγων επιτήδειων. Δεν θα υπάρχει πια ούτε χώρος για βόσκηση ούτε χώρος για κυνήγι ούτε περιοχή για οδοιπορία. Όλα θα γίνουν εργοστάσια κι οι θηροφύλακες στην ανεργία. Χωρίς κυνηγούς, ποιος θα πληρώνει το μισθό τους;

  • ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ.ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΛΙΓΝΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ.ΑΜΕΣΑ Κ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΦΓΕ,ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΔΔΗ ΜΕ ΛΙΓΝΙΤΗ.ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΗ.Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ,ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% Η ΟΧΙ.

    • Το ερώτημα δεν είναι αν θέλουμε τη ΔΕΗ, αλλά αν θέλουμε ρεύμα! Τα φωτοβολταϊκά ΔΕΝ ηλεκτροδοτούν 24 ώρες, ακόμα και τα τρολ της Πειραιώς, που πληρώνονται για να γράφουν σχόλια, είναι ικανά να το καταλαβαίνουν αυτό!

      Και γιατί πρέπει τα φωτοβολταϊκά να γεμίζουν τις πλαγιές και να μην τα βάλουμε στις ταράτσες; Επειδή τις ταράτσες δεν μπορεί ο Μητσοτάκης να τις χαρίσει στο Λάτση;

        • Άντε πες το εξυπνοπούλι να πάρει τηλέφωνο τον Πούτιν να μας στείλει φυσικό αέριο,ααα ξέχασα έστειλε μόνο του όπλα εναντίον του.
          Κατάλαβες βολεμενε του εξυπνοπουλιού;

  • Επιτέλους να έρθει και ενας σοβαρός πολιτικός σε τούτο τον τόπο!!!Τον Άδωνη μην ξεχάσετε να φέρετε!!

  • Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα τον κηρύξει ανεπιθύμητο ο γραμματέας θα του πει μια μαντινάδα και όλοι μαζί θα περιφέρουν το φέρετρο του λιγνίτη.

  • Πιο πιθανο ειναι να βγει στο τσαμπιονς λιγκ η κοζανη παρα να ξανακυβερνησει ο πιο επικινδυνος πρωθυπουργος της μεταπολιτευσης,ο τσιπρας δηλαδη!!!!

    • Θα κάνεις το ball boy γιατί αν είναι έτσι το βλέπω το σεντόνι στον Μαματσο να κρέμεται (όχι τίποτα άλλο θα σκάσουν οι ΠΑΟΚτζηδες).

  • Ζήτω ο …«εθνικόφρων» πρωθυπουργός που ολοκλήρωσε την προδοσία της Μακεδονίας. Αυτός που θέλει με το ζόρι να μας σώσει!
    Δοξάστε τον!!!

  • Και να μην ξεχνάμε ο αποστολέας των υπέρογκων λογαριασμών ηλεκτρικού φέρει το όνομα Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος και τα έχει δώσει όλα για τους φιλους του παραγωγούς – παρόχους. Φυσικά και για την καταστροφή της Δ. Μακεδονίας. Αν δεν είναι έτσι όταν θα έρθει για τα εγκαίνια ας κοπιάσει για εναν καφέ στην κεντρική πλατεια…

  • Ζήτω ο …«εθνικόφρων» πρωθυπουργός που ολοκλήρωσε την προδοσία της Μακεδονίας Αυτός που θέλει με το ζόρι να μας σώσει!
    Δοξάστε τον!!!

  • Θα έρθει να εγκαινιάσει ένα εμβληματικό έργο, όπως αρέσκεται η κυβέρνηση να αποκαλεί τα Φ/Β?
    Όταν αγνοήθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής και από το νομοθετικό πλαίσιο και από τους τοπικούς κυβερνητες που θα έπρεπε να μπουν μπροστά για την δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων με τους κατοίκους της περιοχής?
    Αλλά προτιμήθηκαν σχήματα εξ Αθηνών.
    Η μπριζα στην περιοχή μας και τα κέρδη στην Αθήνα.

  • ΣΕΙΣΜΟΙ έχουμε συχνά-πυκνά. ΛΟΙΜΟΙ έχουμε και από δαύτους, με τις αυξήσεις τελευταία σε όλα τα τρόφιμα! Ένας καλός ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ μας λείπει, για να “τελειώσουμε” σαν κοινωνία ….μ’ αυτόν που μπλέξαμε!

    Υ.Γ.: Αν προσκαλέσω κι εγώ τον Κούλη στα εγκαίνια του καταστήματός μου, στην Κοζάνη, λέτε να ‘ρθει;

    • Από τα καλύτερα σχόλια που διάβασα.. με χιούμορ κ πνεύμα…εύγε…να έρθεις να πεις τι μωρέ κουλά???αμέ να βγάλεις κανα ένσημο…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.